PALMA: NIKADA NE BIH PRIMIO ALBANSKOG PREMIJERA

0

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković na Glavnom odboru te stranke u Jagodini izjavio je da nikada ne bi primio albanskog premijera Edija Ramu. On je dodao da su za njega albanski fudbaleri ,,teroristički klub“ a ne fudbalska reprezentacija

– Nikada ne bih primio albanskog premijera, jer on sipa so na rane srpskih porodica, dokle više, zapitao je Marković u obraćanju članovima GO i pojasnio da je to njegovo privatno mišljenje, a ne predsenika JS koja podržava Vladu Srbije. Dobio je ogroman aplauz članstva.

-Srbiju nikada nisu vodile Amerika, Nemačka, Engleska ili Italija, već srpski narod i građani koji žive u njoj, a tako treba uvek da bude. Očekujem da UEFA kazni albanske fudbalere jer su oni teroristički klub, a ne fudbalska rerezentacija. Američki potpredsednik Bajden za sedam dana dva puta zove premijera Vučića i to ne radi da bi nam dali humanitarnu pomoć za poplavljene gradove, nego traže mnogo toga što samo možemo da pretpostavimo – naveo je Marković.

Glavni odbor Jedinstvene Srbije na predlog Markovića dao je podršku premijeru Aleksandru Vučiću za sve što preduzima, ali je naglašeno da rokovi ne treba da budu neodređeni.

Srbija neće skrenuti sa evropskog puta, ali isto tako nijedna svetska sila i država neće moći da nas odvoji od brata koji se zove Rusija, istakao je Marković i dodao da je to program i politički cilj u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Jedini svetski državnik koji se u Beogradu obratio našim građanima sa „BRAĆO SRBI“ je predsednik Ruske federacija Vladimir Putin. Ne samo na rečima, već i delima Rusija pokazuje bratski odnos prema Srbiji, rekao je Marković.

Danas je saopšteno da će izborna skupština JS biti održana 22. novembra u Sava centru u Beogradu. Novo rukovodstvo biraće 5.000 delegata, koje će izabrati 97.000 članova stranke.

foto Nenad Đukić

NE PALITE ALBANSKE PEKARE JER ĆE ONI PALITI SRPSKE KUĆE NA KOSOVU

Dragan Marković je apelovao na Srbe da ne pale albanske pekare i radnje u gradovima Srbije jer će to izazvati napade Alabanaca na Srbe na Kosovu!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime