Palma: Mići Megatrendu plaćeno 35.000 evra za svedočenje; Jovanović: Prisustvovao sam scenama

1

Bivši član Socijalističke partije Srbije (SPS) Mića Jovanović i osnivač Megatrenda rekao je da je prisustvovao sceni kada je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio devojke između 18 i 20 godina državnim i opštinskim funcionerima iz redova SPS i Jedinstvene Srbije. 

„Naravno da je Mića Jovanovic slagao sve što je rekao osim da je bio prisutan. Na 50. rođendanu Dragana Markovića Palme prisustvovalo je više od 200 zvanica, prisustvovali su su svi njegovi članovi porodice, supruga, sinovi, snaje, unučad. O tome kako je protekao taj rođendan, svedoči na stotine slika, i sati video materijala jer je sve slikano i snimano. Priznaćete da je malo neverovatno da je na očigled nekoliko stotina zvanica i na očigled svoje porodice Dragan Marković Palma radio to što tvrdi Mića Jovanović.
Nije ovo prvi put da Mića Jovanović napada Dragana Markovića Palmu. Radi to redovno na jednom svom portalu. Radi to kako bi se svetio Palmi za sopstvene neuspehe. I to se može videti na kraju njegove izjave. On tu u stvari iznosi suštinu, da 6 godina nije plaćao zakup prostorija za Megatrend univerzitet, da ga je firma od koje je iznajmio prostor tužila, on izgubio proces i morao da plati novac koji je dugovao. Dragan Marković Palma naravno nema nikakve poslovne veze sa tom firmom, ugovor je bio komercijalan i potpisao ga je isti taj Mića Jovanović. Verovatno je očekivao da će se gospodin Palma mešati u poslovne odnose između njega i firme sa kojom je potpisao ugovor, ili nagovarati nekog da mu oprosti dugove. Kada se to naravno nije desilo, krenuli su napadi na Dragana Markovića Palmu. A to što je Marinika Tepić brže bolje podelila ovu izjavu govori o tome da se davljenik i za slamku hvata, u ovom slučaju za laži Miće Jovanovića“ navodi se u saopštenju kabineta Dragana Markovića Palme.

„Ja sam tokom 2012. godine, ispred SPS učestvovao u izbornoj kampanji. Bio sam na konvencijama sve od Subotice do Surdulice“, rekao i dodao da je svojevremeno prisustvovao jednoj Markovićevoj proslavi koja se dogodila oko 2010. godine.

Kako je naveo, Marković je imao jedan odvojeni separe koji bi se u jednom trentku zatvorio i tu su se nalazila dva veoma dugačka stola.

„Za jednim stolom su sedeli predstavnici vlasti, mahom ljudi iz SPS-a i Jedinstvene Srbije, dok su se za drugim stolom nalazile neke devojke. One su, navodno, bile članice omladine Jedinstvene Srbije po koje je Palma poslao autobus u Niš i bile su starosti između 18 i 20 godina“, rekao je Jovanović.

PALMA: ĐILAS PLATIO MIĆI JOVANOVIĆU DA DA LAŽNU IZJAVU PROTIV MENE

Vuk Vučurević, generalni sekretar Djilasove Stranke slobode i pravde pričao je ovih dana po Beogradu, kako je Mića Jovanović tražio 35000 evra od Dragana Djilasa , kako bi svedočio protiv Dragana Markovića Palme. Dragan Đilas se danas vratio iz Švajcarske i gle slučajnosti, Mića Jovanović daje lažnu izjavu.
Ovo samo govori o činjenici da je Dragan Djilas spreman da kupi i lažna svedočenja, samo da bi oblatio političke protivnike.
„Ako Dragan Djilas i Mića Jovanović budu rekli da je ova tvrdnja netačna je neka obojica odu na poligraf“ izjavio je Dragan Marković Palma.

VUČIĆ: Biće jezivo ako je istina, a još jezivije ako nije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da dosad nije želeo da se izjašnjava o optužbama za seksualno zlostavljanje i podvođenje žena, koje je protiv Dragana Markovića Palme iznela potpredsednica SSP-a Marinika Tepić, jer smatra da to nije posao za političare, već za nadležne organe i institucije.

„Kad god vidim da se političari umešaju kao u slučaju Dragana Markovića, utroba mi se okrene, jer ti političari su lagali za milion drugih stvari i ništa im ne verujem i zato bih želeo da se time bave nadležni organi“, kazao je Vučić i poručio da će policija saslušati sve – od Markovića do Tepić, kako bi se utvrdile sve činjenice.

Kazao je i da je „vrlo pametno“ to što je predmet izmešten iz Jagodine u Kraljevo, kako bi se obezbedilo da „ne bude nikakav pritisak ni na koga“.

„Ovo više nije politika, jer ako se pokaže da je istina, biće jezivo, ali ako se pokaže da nije istina, biće još jezivije. Šta će, izvinite, da radi Marković, šta će da objašnjava svojoj deci, svojim unucima“, upitao je Vučić.

Komentarišući snimak svedočenja o podvođenju žena u Jagodini, koji je Marinika Tepić prikazala na svojoj konferenciji za medije, Vučić je rekao da je skrivanjem lika svedoka „napravljena predstava“, i da „svi znamo da je reč o stranačkom aktivisti“.

Prethodni tekstZatvara se ulica u oba smera od OMV pumpe do skretanja za Potok
Sledeći tekst„Žuti tabanski mostić“ dobio nov izgled

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime