PALMA ČESTITAO „SRPSKOJ LISTI“ NA POBEDI

0

Danas je održana 12. sednica Skupštine grada Jagodine, sa 10 tačaka i 33 podtačke dnevnog reda. Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma zahvalio je koalicionim partnerima Jedinstvene Srbije, Srpskoj naprednoj stranci i SPS – u i odbornicima Skupštine grada Jagodine, što, kako je rekao, sve tačke dnevnog reda zajednički pripremaju i što su sednice kratke, efikasne i u funkciji građana.

– Hvala članovima Gradskog veća Jagodine, gde se već 13 godina ne primaju plate. Mi smo jedini grad u Srbiji gde članovi Gradskog veća, članovi Nadzornih odbora i odbornici ne primaju plate. U pojedinim gradovima jedan član gradskog veća prima bruto i 150 000 dinara, a ima ih i 15. Hvala dosadašnjim članovima Nadzornih odbora i novima koji su danas izabrani, što su radili i što će raditi bez para. Već 13 godina u Jagodini, kao i članovi Gradskog veća, tako i odbornici i članovi Nadzornih odbora ne primaju plate. Jagodina je jedini grad gde političke fukcije ne donose plate – izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma po završetku današnje sednice.

– Čestitam i Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i raseljenima koji žive u Pomoravskom okrugu i ostalim delovima Srbije na jedinstvu, koje su pokazali na lokalnim izborima u nedelju i čestitam Srpskoj listi na pobedi i takva će jedinstvena pobeda građana i stranaka koje ćine Vladu Srbije biti i na beogradskim izborima kada budu održani – rekao je Marković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime