PALMA : ADVOKATI DA TUŽE HAŠKI TRIBUNAL ZA UBISTVO SLOBODANA MILOŠEVIĆA

0

„ Oslobađajuća presuda Slobodanu Miloševiću, traži odgovore na mnoga pitanja. Zašto su uvedene sankcije Jugoslaviji ? Zašto je bombardovana Savezna Republika Jugoslavija ? Zašto Srbija toliko čeka za ulazak u Evropsku uniju i ima kriterijume kakve nijedna zemlja do sada nije imala?“ izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.

„ Generalni sekretar NATO – a Jens Stoltenberg je prilikom poslednje posete Srbiji rekao da je NATO bombardovao Srbiju zbog Slobodana Miloševića. Hag je sam demantovao šefa NATO pakta. I zato je NATO pakt odgovoran za bombardovanje naše zemlje, za ubistva civila, ali i za stanje u privredi i ekonomiji Srbije koja je u tom bombardovanju uništena“ , ukazuje Marković.

On je dodao da Srbija i Srbi nikada nisu vodili osvajačke, već odbrambene ratove.

„U Hrvatskoj protiv povratka ustaške NDH, u Bosni i Hercegovini protiv islamskog terorizma, a u na Kosovu i Metohiji protiv albanskog terorizma. Haški tribunal je napravljen za Srbe i sudilo se samo Srbima, a oslobađali se najveći ratni zločinci, kao što je Ante Gotovina, pod čijom komandom je izvršen genocid i najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata, kada je ubijeno 2 i po hiljade civila, a proteran ceo jedan narod, odnosno oko 250 000 Srba. Oslobođen je i ratni zločinac Ramuš Haradinaj, koji je sam u svojoj knjizi opisivao kako je ubijao Srbe, a oslobođen je i krvnik iz Bosne i Hercegovine, Naser Orić. Mi to nikada ne smemo da zaboravimo“ , istakao je Marković.

Marković je istakao da azilanti dolaze iz zemalja gde su velike sile inspirisale ratove.

„To se radilo i sa Srbima i Srbijom. Kako vreme prolazi istina i pravda izlaze na videlo, a oni su na srpskoj strani. Advokati Slobodana Miloševića, zbog svega toga treba da tuže Haški tribunal za ubistvo niihovog predsednika, kao i predsednika Savezne Republike Jugoslavije i Srbije. Po pravilima Haškog tribunala, ako je osumnjičeni za ratni zločin dobio oslobađajuću presudu, nema pravo da tuži taj sud, ali ovde se radi o ubistvu Slobodana Miloševića, koji je otišao zdrav, a vraćen u kovčegu kao i mnogo drugih Srba, koji su pod sumnjivim okolnostima skončali u haškom kazamatu „ rekao je Marković i zaključio „ I dan danas Srbija se oporavlja od agresije zločinačke organizacije koja se zove NATO pakt.

foto Alo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime