OVO JE JAGODINSKI LDP

0

Za nove članove Gradskog odbora LDP Jagodina izabrani su: Milorad Jovanović, Slaviša Damnjanović, Zoran Janković, Mladen Jovanović, Novica Marković, Marija Vučković, Slobodan Milanović, Zorica Milovanović, Kosovka Sretenović, Živorad Stojanović, Malina Kostić i Slobodan Antić.

MARIJA LDP
Marija Đorđević

 

Nova menadžerka Gradskog odbora LDP Jagodina se zahvalila delegatima na ukazanom poverenju i izjavila da ima izuzetnu čast da preuzme rukovođenje gradskim odborom, koji je jedan jedinstven i dinamičan tim, spoj znanja, iskustva i mladosti, ali da istovemeno ima i veliku odgovornost, jer živimo u vremenu kada je kod većine građanki i građana prisutna odgovornost i apatija, jednostavno pesimizam da se putem izbora može promeniti kako republička tako i lokalna vlast.

Dodala je da u takvoj situaciji gde je LDP jedna dosledna opozicija u gradu “ nov gradski odbor mora da pronađe način da se izbori sa pesimizmom birača i da oni shvate da smo mi jedina alternativa sadašnjoj lokalnoj vlasti. Zato će cilj novog gradskog odbora biti jačanje Liberalno demokratske partije kako na republičkom tako i na lokalnom nivou”- zaključila je novoizabrana menadžerka LDP Jagodina, Marija Đorđević.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime