Otvoreni konkursi za upis u Srednju stručnu vojnu školu, Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA

0

Od 15. februara do 31. marta 2019. godine otvoreni su konkursi za Srednju stručnu vojnu školu, Vojnu akademiju i Medicinski fakultet Vojnomedicinske akademije. Konkurs za prijem učenika u Vojnu gimnaziju već je otvoren 1. februara i traje do 15. marta 2019. godine, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Vojna akademija ove godine upisaće 183 kadeta, a Medicinski fakultet Vojnomedicinske akademije 25. U Srednju stručnu vojnu školu biće upisano 65 dečaka i devojčica, a u Vojnu gimnaziju 90 učenika oba pola.

Oni koji žele da konkurišu za prijem u vojne škole, potrebno je da na vreme podnesu prijavu sa potrebnom dokumentacijom u centrima Ministarstva odbrane na teritoriji stalnog mesta boravka, u periodu kada su konkursi otvoreni, i da se što bolje pripreme za prijemni ispit.
Konkursi za prijem u vojne škole objavljeni su u magazinu „ODBRANA“ od 1. februara 2019. godine i na veb sajtu Ministarstva odbrane – www.mod.gov.rs, gde se mogu naći sve informacije o uslovima konkursa i o potrebnoj dokumentaciji.

OK Radio

Prethodni tekstLepo vreme do četvrtka
Sledeći tekstU Ćupriji uhapšena dva lica pod sumnjom da su učestvovala u paljenju automobila

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime