OTKAZAN PRENOS MEČA SRBIJA : NEMAČKA

0

Čelnici nacionalne televizije otkazali su direktan TV prenos meča ženskih reprezentacija Srbije i Nemačke (subota, 19 časova) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo , iako su to nedeljama najavljivali.
Zbog toga će direktan prenos moći da vide oni koji imaju Arenu sport, koji je za razliku od RTS, imao sluha da omogući građanima da vide Milicu i Anu Dabović, Sonju Petrović, Dajanu Butuliju i ostale šampionke Evrope.

Na RTS su rekli da ne mogu da prenose meč zbog prenosa dečje pesme Evrovizije od 19.30 i ponudili su snimak od 22 časa. KSS je izašao u susret i dogovoreno je da utakmica iz “Pionira” ide direktno na RTS HD, da bi sa nacionalne televizije stigao novi izgovor. Prva utakmica naših košarkašica u Beogradu posle pokoravanja Evrope bila bi prenošena samo jednom kamerom, jer “nemaju slobodna reportažna kola” – sva su zauzeta proslavom dana Žandarmerije!
Podsetimo, naše košarkašice su jedine prvakinje Evrope iz Srbije! Njihovo finale EP protiv Francuske iz Budimpešte bio je najgledaniji sportski događaj u prvih šest meseci ove godine u našoj zemlji.

Zbog proslave Aranđelovdana u subotu, druge najveće slave u Srbiji posle Svetog Nikole, veliki broj ljudi neće moći da bude u “Pioniru”, a ovako im je uskraćeno i da od kuće prate utakmicu.

Blic.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime