OTAC IZ RIBARA PORICAO DA JE SILOVAO SINA

0

Nakon hapšenja Dragan je poricao tvrdnje svog sina o silovanju i pretnjama da će ga „iseći sekirom“ ako nekom kaže šta se među njima dogodilo

Dragan P. (65) iz sela Ribare kod Jagodine, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao sina, na saslušanju se branio ćutanjem, navodeći da je bio pijan i da se ničega ne seća! Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini prihvatio je predlog tužilaštva i odredio mu pritvor do 30 dana.

Slučaj je policija prijavila školi koju dečak (14) pohađa. Nastavnici su primetili da se čudno ponaša, pa je pozvan na razgovor sa psihologom i pedagogom, kada im se poverio o strahotama koje preživljava u kući – rekao je za Srpski telegraf portparol VJT u Jagodini Nenad Necić.

Posle prijave policiji dečak je izuzet iz kuće i smešten je u hraniteljsku porodicu. On je kroz suze potanko objasnio inspektorima kako ga je otac po povratku iz škole zgrabio i bacio na krevet, skinuo mu pantalone, a potom milovao po genitalijama i iživljavao se nad njim.

Nakon hapšenja Dragan je poricao tvrdnje svog sina o silovanju i pretnjama da će ga „saseći sekirom“ ako nekom kaže šta se među njima dogodilo. Takođe, ponižavao ga je govoreći mu da „nije dostojan života koji mu on omogućava“.

Sa druge strane, B. P, supruga uhapšenog, juče je na pitanje novinara kategorično tvrdila da je sve neistina i da će zbog toga tužiti novinare koji pišu o slučaju.

Telegraf.rs

Prethodni tekstMARKO GAJIĆ IZ JAGODINE OBORIO GINISOV REKORD
Sledeći tekstU ČETVRTAK DO MINUS 20

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime