Ostavili štene da ga uspavaju, veterinari ga izlečili i traže mu dom

0

Mali Boža iz Jagodine umesto smrti dobio je novi život. Naime, pošto su ga vlasnici ostavili u veterinarskoj ambulanti „Protektanimal“ da ga uspavaju jer je oboleo od parvoviroze i po telu je imao rane, došlo je do preokreta. Veterinari su preuzeli brigu o njemu, izlečili ga, oporavili i sada traže dom za Božu.

„Boža je već neko vreme kod nas, on je bio nežan i svašta ga je zadesilo, ali se kao pravi mali heroj uz našu pomoć uspešno oporavio. Prebrodio je parvo, rane koje je zadobio su sanirane i veoma uspešno se oporavio. On je veselo štene koje ne može živeti u veterinarskom stacionaru, zato smo se obratili Udruženju za zaštitu životinja „Kućica za spas“ da zajednički probamo da mu nađemo dom i porodicu koja će brinuti o njemu“ kažu veterinari Protektanimal.

Boža je dobio šansu da živi i nadamo se da će njegova priča stići do ljudi koji će ga odgovorno udomiti i brinuti o njemu. On se nalazi u Jagodini a svako ko leči svoje ljubimce u ambulatni Protektanimal može ga videti. Ukoliko želite da udomite Božu možete posetiti Protektanimal na adresi 7.jula 77/2 lokal 2, kontaktirati ih na broj 069 5672221, ili kontatirati UZŽ „Kućica za spas“.

 

 

Prethodni tekstKrizni štab smanjio cenu PCR testa
Sledeći tekstPočele prijave za mlade za pomoć države u iznosu od 100 evra

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime