Organizatori protesta najavili „prsten oko RTS – a“

1

Nastavljamo svoju borbu. Ne u petak već u subotu 27. u 18 časova ispred Skupštine Srbije. Krenućemo ka RTS, Bulevarom do Pravnog fakulteta i Takovskom. Napravićemo prsten oko RTS  jer je on servis svih građana Srbije. Želimo da cela Srbija istinito, objektivno, blagovremeno zna šta su zahtevi ljudi koji protestuju, rekao je Miroslav Aleksić, poslanik Narodne stranke na konferenciji za novinare u Narodnoj Skupštini dela opozicije koja organizuje proteste „Srbija protiv nasilja“ a prenosi Danas.

Radomir Lazović, iz Ne davimo Beograd, naveo je da će u prstenu oko RTS pokušati da izvrše pritisak zbog stvari koje se sve vreme rade i stvari koje se govore a to je da sistem nije zakazao. On je pokazao i mapu odnosno rutu kojom će se građani šetati u subotu.

I Marinika Tepić i Lazović su sugerisali građanima da ponesu cvet na protest.

Lider DS Zoran Lutovac je rekao da RTS mora da informiše građane o svemu što je važno i da se na njemu čuje krtičko mišljenje.

– Kada se RTS ispravi to je prvi i odlučujući korak u uređenju države – naveo je Lutovac.

Prethodni tekstObjavljen plan za subotnji protest „Srbija protiv nasilja“
Sledeći tekstTomašević: Otac ubice iz Ribnikara vodio dete u streljanu koja je pod kontrolom države

1 KOMENTAR

  1. Bolje bi bilo da ovi organizatori protesta nesto pametno rade, kakav primer daju mladjim generacijama. Da prave nered i vrse nasilje nad gradjanima. Bolje bi bilo da su kod kuce i spreme zeni neki rucak u solis kuvalu za pirinac , da budu bar porodici od koristi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime