Oluja i grad u Ćupriji oštetili fasadu kuće

0

Juče je Pomoravski okrug zahvatilo nevreme praćeno gradom. Ćupričanin, Milan Stanojević kaže da je nevreme u Ćupriji bilo jako i da je grad koji je pao oštetio fasadu njegove kuće.

„Grad je bio veličine oraha, stvarao je ogromnu buku, stvarno je izgledalo strašno. Međutim, još strašnije je bilo kada sam se vratio kući sa posla. Raščerupane tuje, poplavljena šahta, ulica, dvorište. A najveća šteta mi je napravljana na kući. Kuća je istačkana sa 3 od 4 strane, najveću štetu je pretrpela prednja strana. Trenutni stav Opštine Ćuprije je da ne znaju šta da rade po ovom pitanju i čekaju odgovor Ministarstva“ kaže ovaj Ćupričanin.

 

Zadnja strana kuće je netaknuta, bočne i naročito prednja strana je uništena. Fasada na ovoj kući nije završena pa se Milan pita kako će i ko će nadoknaditi štetu koja je nastala na njegovom objektu.

Nevreme sa gradom koje je juče posle 19 sati pogodilo srednje Pomoravlje, prema prvim procenama, nanelo je štetu pre sve podjuhorskim naseljima u paraćinskoj i ćuprijskoj opštini. 

Zvanične procenesu u toku, a iz radarskog centra “Bešnjaja” kažu da da se na širem području juče predveče dejstvovalo iz tri pravca  Kragujevca, Jagodine i Ćuprije i da je ukupno ispaljeno 300 protivgradnih raketa

Prethodni tekstPožar na Gigošu
Sledeći tekstOvog leta u Jagodini – Bajaga, Atomsko sklonište, Kerber

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime