Odmor za dušu i telo u zdravom okruženju, eko farma Milanović

0

На источној страни Србије, на тромеђи Хомоља, Шумадије и Браничева, у селу Липовица надомак Деспотовца, на имању од три хектара, на пропланку, издвојена и окружена са западне и северне стране густом храстовом шумом, налази се ”Еко фарма Милановић”.

Природна оаза, удаљена од сваке ужурбане и загађене градске цивилизације, за савршен одмор на селу. Вода са извора долази директно на фарму, нема аеро, звучних и других загађења, органска и био храна, јахање коња, вожња џиповима, параглајдинг, бицикле, пешачење, маркиране стазе, бројни историјски и природни споменици, само су један део разлога зашто доћи у овај део Србије.

Манастир Манасија, заштитник нашег краја налази се на само 15км од наше фарме. Ресавска пећина и водопад Лисине су на само 20км од нас до којих стижете пријатном вожњом кроз живописне брдске пределе источне Србије. Крупајско врело је удаљено 9км од наше фарме. Фарма је погодна за све туристе, младе истраживаче, породице са децом, сениоре, све љубитеље природе.

Еко фарма Милановић удаљена је 18км од Деспотовца, 140км од Београда, исто толико од Ниша, 40км од ауто пута, 41км од Ћуприје, 25км од Свилајнца, 45км од Петровца, 20км од Крепољина.

Prethodni tekstZaprašivanje komaraca aviotretmanom pomereno za subotu
Sledeći tekstVOZIO PREKO 250KM/H NA AUTOPUTU, JEDVA GA STIGAO PRESRETAČ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime