NOVI NAPAD NA BIVŠEG PREDSEDNIKA OPŠTINE DESPOTOVAC

0

Bivši predsednik opštine Despotovac i aktuelni predsednik Odbora SPS-a u tom gradu, Dejan Nenadović noćas je ponovo napadnut. Naime, pošto ga je u novembru nepoznati napadač udario pesnicom u lice, u toku prošle noći, neko je ušao u njegove poslovne kancelarije i ispreturao dokumentaciju i fascikle, kao i poslovni laptop. Nenadović kaže da ne zna o kome se radi, da je slučaj prijavio policiji i da je jako zabrinut za bezbednost svoje porodice.

„Ovo je nastavak napada na mene i moju porodicu. Ne radi se o političkom obračunu, jer sam se po tom pitanju potpuno povukao, već o drugim stvarima. U toku noći čuo sam da se nešto u kancelariji dešava, jer je kancelarija u sklopu moje porodične kuće, ali s obzirom da imamo majstore a i kiša je padala, mislio sam da možda majstori nisu zatvorili sve kako treba pa da vetar i kiša prave neke šumove. U toj kući spava moje dete, žena, ne smem ni da mislim šta bi bilo da je neko od nas sišao dole da vidi šta se dešava. Verujem da se radi o zastrašivanju i jako sam zabrinut za našu bezbednost, ali verujem u rad policije“ rekao je Nenadović za Infocentralu.

Nenadovića je u novembru maskirani napadač udario pesnicom u lice kada je dolazio na posao. Napadač još uvek nije otkriven.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime