„NOĆNI VUKOVI“ KOD PALME

0

Delegacija čuvenog ruskog motociklističkog kluba „Noćni vukovi“ boravila je danas, u okviru turneje „Ruski Balkan“, u Jagodini. Njih je ispred Muzeja voštanih figura u Jagodini dočekao predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

„Jedina figura u Muzeju voštanih figura u Jagodini, čiji lik nije sa prostora Srbije ili bivše Jugoslavije je Vladimir Putin. Ja želim da čestitam Vladimiru Putinu ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima u Rusiji. Prilikom poslednje posete šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu, kada je uručio Orden prijateljstva Ivicu Dačiću, koji je našem ministru spoljnih poslova dodelio Putin, gospodin Lavrov mi je rekao da ćemo do maja meseca potpisati Sporazum o početku saradnje Jedinstvene Srbije čiji sam predsednik i Putinove Jedinstvene Rusije“ rekao je Marković obraćajući se delegaciji „Noćnih vukova“, koji su ove njegove reči popratili aplauzom.

nocni-vuovi

„Naš glavni zadatak i naša misija je zbližavanje bratskih naroda kao štu su Srbi i Rusi i produbljivanje kulturne i duhovne saradnje između dva naroda. Vama se zahvaljujemo na dočeku i pozivamo Vas da budete gost na rođendanu „Noćnih vukova“ 31. maja u Rusiji“ rekao je vođa delegacije „Noćnih vukova“ Jevgenij Strogov, koji je obilazeći Muzej voštanih figura u Jagodini rekao da je figura njihovog predsednika Putina verodostojna i odlično urađena i zahvalio se što ovaj muzej u centru Srbije ima voštanu figuru Vladimira Putina.

Delegacija „Noćnih vukova“ obišla je i Hram Svetog Jovana Krstitelja u Končarevu kraj Jagodine, gde su poklonili Ikonu Kazanske Bogorodice, a položili su i vence na ruskom groblju u Jagodini gde su sahranjeni vojnici Crvene armije, poginuli za oslobođenje Jagodine u Drugom svetskom ratu.

Prethodni tekstKOD JAGODINCA STAROG 67 GODINA, PRONAĐEN HEROIN
Sledeći tekstPALMA: MORAMO DA OBNOVIMO PROIZVODNJU SRPSKIH BRENDOVA, TRAKTORA IMT i IMR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime