NIKOLA NIKOLIĆ: ZNAM NAŠA SELA, LJUDE I NJIHOVE PROBLEME

0

Za teritoriju Mesne zajednice Vitanca ne može se reći da je glasački bila baš naklonjena Srpskoj Naprednoj Stranci, bile su reči kojima je otvorena tribina. U ovoj stranci navode da se Vitance probudilo i prepoznalo pravi tim, koaliciju SNS-GG Dogovor za Despotova-PUPS.
Učiteljica u penziji, Vladanka Branković ispred PUPS-a, u svojstvu domaćina pozdravila je goste i pozvala Vitance da podrži koalciju koja po njenim rečima jedina ima ozbiljan tim spreman da radi.
Prof. Jelena Milenković, kandidat za odbornika ispred SNS – GG „Dogovor za Despotovac“ -PUPS je svojom pojavom i govorom potvrdila moto ove koalicije, mladost i iskustvo.
Za govornicom je Mališa Miško Alimpijević rekao da je dosta Despotovcu politikog nadmudrivanja i političkog terora pojedinaca koji svoje odbornike mogu da nabroje na prste.

„Imaćemo većinu i tako ćemo formirati stabilnu opštinsku vlast. Nikolu Nikolića i Dr Zlatka Marjanovića niko ne može da pobedi jer su mladi, časni, i rešeni da ostanu u Despotovcu sa svojim porodicama“ kazao je Alimpijević, koji je burno pozdravljen u Vitancu.
Zagrmeo je i predsednik Skupštine opštine Despotovac Nenad Jovanović : „U danima Velikog posta neki ljudi su probali da vitančane odvedu na iće i piće u obližnji Lovački dom. No, Vitance nije toliko malo , vi ste opet napunili salu“, kazao je Jovanović.
Burno je pozdravljen i doktor Zlatko Marjanović. „Vi, dragi prijatelji, ne glasate za Miška Alimpijevića, Nenada, Nikolu ili Marjanovića, glasate za vas i vaše porodice i njihovu budućnost, mi smo ovde , nismo u Beogradu, naše porodice su ovde i želimo da od Despotovca konačno napravimo pristojno mesto za život“, kazao je MArjanović.
“Ja neću da govorim o politici Vlade Srbije,nisam neki govornik ali dobro znam naša sela, dobro znam ljude i njihove probleme“, rekao je Nikolić. „Uradili smo preko 50 kilometara lokalnih puteva i na tome se nećemo zaustaviti. U poljoprivredu ćemo utrostručiti sredstva, nabavićemo hladnjaču za otkup i obezbediti da se proizvodi plasiraju. Urediću opštinsku upravu da bude servis svih ali svih građana, da u svakom času možete rešiti papirologiju i da dobijete sve neophodne informacije, to vam obećavam“, rekao je Nikola Nikolić.

Prethodni tekstKAZNITI DIREKTORE KOJI TERAJU RADNIKE NA MITINGE
Sledeći tekstNA PUTEVIMA 11 NOVIH NAPLATNIH RAMPI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime