NIKOLA NIKOLIĆ: ZNAM NAŠA SELA, LJUDE I NJIHOVE PROBLEME

0

Za teritoriju Mesne zajednice Vitanca ne može se reći da je glasački bila baš naklonjena Srpskoj Naprednoj Stranci, bile su reči kojima je otvorena tribina. U ovoj stranci navode da se Vitance probudilo i prepoznalo pravi tim, koaliciju SNS-GG Dogovor za Despotova-PUPS.
Učiteljica u penziji, Vladanka Branković ispred PUPS-a, u svojstvu domaćina pozdravila je goste i pozvala Vitance da podrži koalciju koja po njenim rečima jedina ima ozbiljan tim spreman da radi.
Prof. Jelena Milenković, kandidat za odbornika ispred SNS – GG „Dogovor za Despotovac“ -PUPS je svojom pojavom i govorom potvrdila moto ove koalicije, mladost i iskustvo.
Za govornicom je Mališa Miško Alimpijević rekao da je dosta Despotovcu politikog nadmudrivanja i političkog terora pojedinaca koji svoje odbornike mogu da nabroje na prste.

„Imaćemo većinu i tako ćemo formirati stabilnu opštinsku vlast. Nikolu Nikolića i Dr Zlatka Marjanovića niko ne može da pobedi jer su mladi, časni, i rešeni da ostanu u Despotovcu sa svojim porodicama“ kazao je Alimpijević, koji je burno pozdravljen u Vitancu.
Zagrmeo je i predsednik Skupštine opštine Despotovac Nenad Jovanović : „U danima Velikog posta neki ljudi su probali da vitančane odvedu na iće i piće u obližnji Lovački dom. No, Vitance nije toliko malo , vi ste opet napunili salu“, kazao je Jovanović.
Burno je pozdravljen i doktor Zlatko Marjanović. „Vi, dragi prijatelji, ne glasate za Miška Alimpijevića, Nenada, Nikolu ili Marjanovića, glasate za vas i vaše porodice i njihovu budućnost, mi smo ovde , nismo u Beogradu, naše porodice su ovde i želimo da od Despotovca konačno napravimo pristojno mesto za život“, kazao je MArjanović.
“Ja neću da govorim o politici Vlade Srbije,nisam neki govornik ali dobro znam naša sela, dobro znam ljude i njihove probleme“, rekao je Nikolić. „Uradili smo preko 50 kilometara lokalnih puteva i na tome se nećemo zaustaviti. U poljoprivredu ćemo utrostručiti sredstva, nabavićemo hladnjaču za otkup i obezbediti da se proizvodi plasiraju. Urediću opštinsku upravu da bude servis svih ali svih građana, da u svakom času možete rešiti papirologiju i da dobijete sve neophodne informacije, to vam obećavam“, rekao je Nikola Nikolić.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime