NEVENA BOŽOVIĆ: DRUŠTVENE MREŽE SU NAČIN BESPOTREBNE PROMOCIJE

0

Pored sjajnog glasa njen zaštitni znak je prirodan izgled i odličan stil. Nevena Božović je kao takva retka pojava na našoj javnoj sceni.

Njena lepota jetse prirodna, ali ona o njoj pažljivo vodi računa.

„Najbitnije je da imate zdrave navike, a ne samo trenutno da brinete o svom izgledu, da onda zaboravite na to, pa da se posle mesec dana ponovo setite da treba da vodite računa. Ja se godinama zdravo hranim, godinama treniram, koristim kvalitetnu kozmetiku i šminku“, rekla je za „Ženu“ Nevena juče u Beogradu na promociji „Oriflejma“ koji ju je odabrao za jedno od zaštitinih lica nove kampanje.

Kada je šminkanje u pitanju, njoj je najvažnija mera.

„U poslednje vreme šminkam se najrazličitijim bojama. Dopada mi se jako i konturisanje lica. Samo mi je važno da šminkom ne promenim svoj lik, već da mi nakon šminkanja prija odraz u ogledalu“.

Silikonima će proći „rok trajanja“?

Za razliku od Nevene, mnogima se „promena ličnog opisa“ plastičnim operacijama dopada. Sve je popularniji i napadni imidž na Instagramu (koji često ide ruku pod ruku sa silikonima). Pevačica o svemu tome kaže sledeće:

„Iskreno meni se to uopšte ne dopada. Instagram i društvene mreže postali su način potpuno bespotrebne promocije. Mislim da to nema nikakvog smisla i mislim da će to brzo prestati. Baš kao što sve napadno zaživi i ugasi se. Smatram da devojke treba da prezentuju nešto što je, slobodno mogu da kažem, normalno. Na tom Instagramu svi drugačije izgledaju nego u realnosti. Bolje je lošije izgledati nego ne ličiti na sebe pa vas ljudi uživo i ne prepoznaju, a to se dešava u 90 odsto slučajeva, pa i češće“.

Ona je za Nevenu ikona stila

Pevačica kaže veliko „ne“ napadnom izgledu. Ističe da nikada nije imala osećaj da izgleda seksepilno, a i da ne voli da nosi uobičajene stvari.

„Možete biti privlačni i u nekoj drugačijoj odeći ne samo u haljinama. Uvek nađem nešto zanimljivog čudnog oblika“, dodaje Nevena koja je juče nosila elegantno odelo, ispod kojeg se video crni veš, a sve je bilo ukrašeno crvenim pojasom oko struka, odlično sklopljenim sa cipelama.

Pored odela, voli nešto što je neprolazni klasik-kožne jakne koje su njen omiljeni odevni predmet. I često bira neobične modele.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime