NEDELJNIK: KANCELARIJA JS U PARALIJI BOLJE FUNKCIONIŠE NEGO NEKA NAŠA AMBASADA

0

Novinar lista „Nedeljnik“ Nenad Čaluković posetio je Paraliju i kancelariju Jedinstvene Srbije u ovom grčkom mestu.U novom broju Nedeljnika opisuje svoje utiske:

„Želeo sam, naime, da proverim kako radi kancelarija koju je u tom gradu otvorila Jedinstvena Srbija, odnosno njen lider Dragan Marković Palma. I moram vam priznati da dobro radi. Besprekorno. Siguran sam da bolje funkcioniše nego neka naša ambasada. I zaista su pravi servis za sve naše građane kojima je potrebna bila kakva pomoć. A nalazi se tik uz centar grada, na nešto više od sto metara od plaže.

Dve devojke koje su u Paraliju stigle iz Jagodine – a odakle bi drugo? – su za svaku pohvalu i stoje vam na usluzi praktično celog dana. Možete im se javiti sa bilo kakvim zahtevom, molbom. Široka je lista problema – od čaše vode i „parčeta“ hladovine do potrage za izgubljenim automobilom – sa kojima im se obraćaju naši ljudi.

Na flajeru koji dele ljubazne domaćice navodi se da kancelarija Jedinstvene Srbije u Paraliji nije stranačka, već kancelarija svih građana Srbije bez obzira na njihovo političko opredeljnje. Još se ističe da su ponosni što građani Srbije imaju kome da se obrate za pomoć van granica naše zemlje.

Svedoci navode da je Palmin dolazak na nekoliko dana u Paraliju i njegova vožnja motorom, ipak, najveća atrakcija za naše turiste. Neko bi mogao konstatovati da ovaj Jagodinac drži miting, jer je tada poseta kancelariji daleko veća. Marković je, međutim, još na otvaranju poručio da se kancelarija neće baviti politikom. I ostaje takav utisak, jer čini se da su iz Jedinstvene Srbije na usluzi svima bez obzira na njihov stranački dres.

Uostalom ko još o politici previše razmišlja dok je na moru. Oni kojima je politika sve u životu, ne mogu još da pakuju kofere. A ne mislim na opozicionare, koji bar imaju neke koristi od tog statusa. A ako još odu u Paraliju ili svrate kod Palme…

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/kako-je-jagodina-izasla-na-more-palmina-kancelarija-u-paraliji-zaista-postoji-a-uz-to-i-radi/

 

Prethodni tekstUDRUŽENJU „SLATKI OSMEH“ TREĆE MESTO NA FESTIVALU HRANE
Sledeći tekstEVRO DANAS 123,29 DINARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime