NARODNI KOKTEL ZA 6.200 LJUDI

0

U sportskoj hali JASSA u Jagodini, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, priredio je sinoć tradicionalni novogodišnji koktel pod motom „Za zdravu i srećnu porodicu“ , kome je prisustvovalo oko 6200 jagodinaca i to privrednici, poljoprivrednici, radnici, sindikalci, penzioneri, studenti, predstavnici Srpske pravoslavne crkve, policije, vojske, pravosudnih organa, zanatlije, zdravstveni, prosvetni, kulturni radnici..

Ovom koktelu prisustvovali su i ministri u Vladi Srbije Aleksandar Antić i Branko Ružić, zamenik predsednika Pokreta snaga Srbije Dragomir Karić, otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković i drugi.

nov-koktel-2017-4

„Pre dva i po sata pozvao me predsednik Republike Aleksandar Vučić i pitao me šta radim i ja sam mu rekao. Vučić mi je kazao : „Evo ti jedna radosna vest. Sledeće godine doći će jedan investitor u Jagodinu i zaposliće 200 radnika“ , nakon čega se halom prolomio aplauz. „Ovaj aplauz nije samo za to što će Vučić dovesti jednog investitora u Jagodinu, već za sve ono što su Aleksandar Vučić i Ivica Dačić radili u poslednje vreme“ naglasio je Marković.

„Bio sam na nekoliko koktela u Beogradu i tamo viđam uvek iste ljude, političare i bogate. Ali mi smo u Jagodini navikli da se družimo sa običnim ljudima. Običan čovek treba da oseti šta je novogodišnji koktel, a ne samo oni koji se bave politikom ili imaju mnogo para“ rekao je Marković i najavio da će u Jagodini biti otvorena fabrika aviona kompanije „Aero east“ , Milorada Matića, koji je preselio proizvodnju iz Kraljeva u Jagodinu. „Izvozićemo avione iz Jagodine u Ameriku na kojima će pisati City Jagodina“ kazao je Marković. „Takođe, 5. januara ćemo u Jagodini otvoriti i skijalište. Meterorolozi kažu da tada neće biti snega, ali u Jagodini će ga biti, ne sa neba već veštačkog. I biće besplatno za jagodince i biće im na raspolaganju i oprema „ najavio je predsednik Skupštine grada Jagodine.

„Jagodina ima Akva park, Zoo vrt, Muzej voštanih figura, a sledeće godine imaće i dve kule koje će izgraditi BK grupa Bogoljuba Karića i u kojima će kvadrat stana koštati 499 evra, odnosno 200 evra jeftinije po kvadratu od sadašnjih tržišnih cena, što znači da će jedna porodica na stanu od 60 kvadrata uštedeti 12 000 evra“ istakao je Dragan Marković Palma i zahvalio se kompaniji Karić.

Ministar za energetiku i rudarstvo Aleksandar Antić je poručio : „Jagodina je grad za primer i to je to i tačka. Srbija je krenula da se razvija. Srbija diže svoju ekonomiju i Srbija postaje bolje mesto za život i 2018. godine će biti povećane plate i penzije i svi će osetiti bolji život“, kaže Antić

Prethodni tekstPALMA: U JAGODINI ĆE 5. JANUARA DECA UČITI DA SKIJAJU
Sledeći tekstRIMOKATOLIČKA CRKVA DANAS OBELEŽAVA BADNJI DAN

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime