NAPADNUTI NATAŠA VUČKOVIĆ, BOŽOVIĆ I ŠUTANOVAC

0

Jutros je grupa nasilnika fizički nasrnula na narodne poslanike Natašu Vučković, Balšu Božovića i Dragana Šutanovca i aktiviste Demokratske stranke koji su razgovarali sa građanima na Zvezdari, saopštila je DS.

Kako je na svom Tviter nalogu napisao funkcioner te stranke Balša Božović, napadnuti su flašama.

Prema rečima funkcionera DS Balše Božovića, jedan aktivista te stranke je povređen.

Božović je agenciji Beta kazao da je grupa nasilnika izašla sa pijace i nasrnula na njega, Natašu Vučković, Dragana Šutnovca i aktiviste DS-a.

On je rekao da je jedan od napadača razbio flašu, a drugi ga bodrio da ih tom slomljenom flašom napadne, dok je jedan od napadača bacio flašu u grupu okupljenih ljudi.

Božović je agenciji Beta kazao da ovaj napad neće pokolebati DS da nastavi dalje i ocenio da je to dokaz da u Srbiji nema demokratije i da mnogi nemaju pravo na svoje mišljenje.

„Ukoliko se ovo danas desilo narodnim poslanicima Skupštine Srbije, onda građani mogu da pretpostave šta može da se dogodi i njima. Kada je u pitanju politička scena u Srbiji stvara se atmosfera straha i linča. To će biti situacija dok neko ne izgubi glavu u ovoj ili nekoj narednoj kampanji. Mi se ne bojimo. Takvoj politici smo se suprotstavljali 90-ih, a to ćemo činiti i u buduće. Pozivamo građane da ne žive u strahu“, kazao je Božović.

On je dodao da je DS, kao i nezavisne agencije, govorio da je Beograd najnebezbedniji grad u Evropi posle Kijeva.

Napad je prijavljen inspektorima na Zvezdari.

N1

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime