Najpopularniji stručni kursevi I obuke na jednom mestu

0

U svetu brzih promena i dinamičnih karijera, tržište traži stručnjake sa svežim znanjem i relevantnim veštinama. U tom duhu, Akademija Oxford predstavlja svoju nadaleko poznatu inicijativu, donoseći vam najpopularnije kurseve i obuke kako biste unapredili svoje profesionalno umeće ili započeli karijeru.

Ova prestižna obrazovna institucija, sa svojim proverenim pristupom učenju, predstavlja paletu kurseva iz različitih oblasti, prilagođenih kako rastućim talentima tako i iskusnim profesionalcima. Nudi vam se prilika da istražite nove horizonte i otkrijete ključeve uspeha u vašoj industriji.

Danas na jednom mestu možete da pronađete navedene najpopularnije kurseve I obuke u sferi stručnih osposobljavanja upravo u Akademiji Oxford u Jagodini, koja nudi pomenutu bogatu ponudu.

Izaberite željeni kurs koji će Vam se sigurno isplatiti – stopa zapošljavanja I uspešnosti karijera u određenim industrijama je među najvećim što vam garantuje bezbedniju budućnost kada je finansijski aspekt u pitanju. Izaberite neki stručni kurs I obuku iz široke ponude Akademije Oxford i uložite u svoju budućnost već danas što će Vam se sigurno isplatiti. U ponudi možete pronaći kurseve I obuke iz mnogobrojnih oblasti I to: auto i elektro struka, bezbednost i zaštita, ekonomija i finansije, carinsko poslovanje, drvno prerađivačka struka, građevinska struka, grafička struka. gumarsko-plastičarska struka, kožarstvo i tekstilna struka, mašinstvo kao i mnoge druge. Ne smemo izostaviti ni kurseve I obuke iz oblasti koje su podjednako zastupljene: menadžment, organizacija rada i poslovne veštine, javne nabavke, marketing, ljudski resursi, novinarstvo, poljoprivreda, prehrambena struka, ugostiteljstvo, trgovina, transport i logistika, prva pomoć I mnogi drugi.

Takođe, važno je naglasiti da svi polaznici kurseva i obuka stručnih osposobljavanja dobijaju sertifikate koji su priznati na međunarodnom nivou, naravno, nakon završenog kursa I položenog završnog ispita, pa je sasvim jasno zbog čega je upravo ova škola jedna od najboljih u ovoj oblasti.

Celokupnu ponudu stručnih kurseva I obuka potražite OVDE, a svoju prijavu možete da ostvarite u poslovnici Akademije Oxford u Jagodini I to na adresi Trepčaninova 1, svakog radnog dana od 08 do 21h I subotom od 09 do 14h, na brojeve telefona: 035/885-29-58 i 069/30-10-584, kao i na mejl [email protected].

Prijave za ove i mnoge druge kurseve Akademije Oxford otvorene su čitave godine. Na vama je jedino da se prijavite već danas i date sebi šansu da radite posao koji volite I posao koji će Vas finansijski obezbediti.

 

Prethodni tekstBoško Obradović podnosi ostavku na mesto predsednika Dveri
Sledeći tekstUz pretnju sekirom od radnika pumpe ukrao tri mobilna telefona i 110.000 dinara

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime