Na Svetski dan turizma slobodan ulaz u Muzej voštanih figura, zoo vrt i Zavičajni muzej

0

U ponedeljak i utorak 27. i 28. septembra na Svetski dan turizma, u Jagodini će biti besplatan ulaz za Muzej voštanih figura, zoo vrt „Tigar“ i Zavičajni muzej. 

„Naš grad u proseku poseti oko pola miliona ljudi. S obzirom koliko turističkih sadržaja i atrakcija nudi Jagodini razumljivo je da je interesovanje za naš grad veliko. Najposećeniji je akva park, sledi zoo vrt, jedini Muzej voštanih figura u Srbiji, Zavičajni muzej a Muzej naive je trenutno u fazi renoviranja. Tu su i naša dva izletišta, Potok sa sistemom fontana i veštačkim vodopadom a naš novi turistički biser je Kočin hrast. Nama se turisti iz godine u godinu vraćaju i to je nama veoma vaćno“ kaže direktorka Turističke organizacije Jagodina, Valentina Đorđević.

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da resorno Ministarstvo za turizam u saradnji sa preko 80 kulturno turističkih atrakcija širom Srbije obeležava Svetski dan turizma. Povodom proslave ovog datuma, više od 80 kulturno turističkih atrakcija će besplatno otvoriti svoja vrata za građane u ponedeljak 27. septembra i utorak 28. septembra 2021. godine.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime