NA ,,PLAVOJ VEČERI“ I SAVO MILOŠEVIĆ: PODRŠKA KARADŽIĆU!

0

Direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević prisustvovao je proslavi FK Jagodina ,,Plavo veče“ i tada je rekao da aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ima apsolutnu podršku fudbalske Srbije.

Prema Miloševićevim rečima, FSS je pod vođstvom Karadžića uradio mnogo po pitanju infrastrukture u Srbiji, pomogao mnogim klubovima, k

Direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević rekao je da aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ima apsolutnu podršku fudbalske Srbije.

Prema Miloševićevim rečima, FSS je pod vođstvom Karadžića uradio mnogo po pitanju infrastrukture u Srbiji, pomogao mnogim klubovima, kao nijedan prethodni predsednik u istoriji srpskog ili jugoslovenskog fudbala.

Savo-Miloševic-1.jpg
„Karadžić ima apsolutnu većinu u odnosu na svoje rivale u ovom momentu, pre svega zahvaljujući dobroj organizaciji i rezultatima FSS poslednjih godina“, izjavio je Milošević Tanjugu u Jagodini, gde je bio gost na tradicionalnoj manifestaciji „Plavo veče“.

„Mnogo dobrih stvari je odrađeno, međutim, sve se to stavlja pod tepih i pričaju se samo neke negativne stvari i prosto ne mogu da se složim sa tim. Sistem fudbala u Srbiji je ogramon, održavati ga na ovaj način je teško, a FSS to radi dobro, u zaista izuzetno teškim uslovim, s obzirom na to da imamo velike prepreke sa svih strana, uključujući i neke državne elemente. Teško je pod takvim pritiskom ostvarivati ovakve rezultate i usput pomagati klubovima“, istakao je Milošević.

On tvrdi da sve ovo govori, ne da bi branio bilo koga, nego što su to činjenice.

„Ne, ne govorim ovo da bih branio nekoga, pričam o stvarima koje su činjenice, koje nisu samo moje mišljenje. Kod nas se ljudi često bave sporednim stvarima, a ne šuštinom, zaključio je Milošević.

Karadžić je na nedavnoj Skupštini FSS dobio podršku, a promenama statuta, obezbedio je sebi još najmanje godinu dana na predsedničkoj funkciji.

Inicijativu za njegovu smenu inicirala je Crvena zvezda predvođena Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom.

(RTS)

(naslovna foto Telegraf arhiva)

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime