NA GLAVNOM ODBORU JEDINSTVENE SRBIJE – „IMAĆEMO VIŠE GLASOVA NEGO PRE“

2

Glavni odbor Jedinstvene Srbije jednoglasno je danas prihvatio izveštaj o radu i planove za naredni period, kao i listu poslaničkih kandidata te stranke, koje je podneo predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Centralna tema bili su predstojeći republički, pokrajinski i lokalni izbori. Predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, rekao je da je postignut dogovor sa koalicionim partnerom, Socijalističkom partijom Srbije o poslaničkoj listi na kojoj Jedinstvena Srbija ima 22 posto kandidata, što je za pet posto više nego na prethodnim izborima.

„Jedinstvena Srbija ima 55 kandidata za poslanike Skupštine Srbije i ja očekujem da naša stranka ima u narednom sazivu srpskog parlamenta najmanje 12 poslanika“, rekao je Marković i ocenio da će ova koalicija imati na predstojećim izborima više glasova nego što je to bilo na prethodnim.
„Naši prioriteti su nova radna mesta, borba protiv bele kuge i socijalna pravda i mi smo stranka koja može da fizički pokaže, da ono što govori to i radi“, kazao je Marković.
„Borićemo se da investitori dolaze u celu Srbiju, kao što je to slučaj u Jagodini. Mi nikoga nećemo napadati u ovoj kampanji. Mnogo toga smo uradili i nemamo vremena da se bavimo drugima, već samo našim rezultatima i planovima za naredni period“, izjavio je Marković, obraćajući se članovima Glavnog odbora Jedinstvene Srbije. Predsednik Jedinstvene Srbije je rekao i da je data saglasnost da u 15 – ak gradova i opština, Jedinstvena Srbija izađe samostalno na lokalne izbore. Marković je izjavio da je Ivica Dačić, koji se nalazi na čelu ove koalicije odlično radio svoj posao kao ministar spoljnih poslova, te da se radi o izuzetnom diplomati, koji sve što govori u zemlji to isto govori i u inostranstvu i da je na pravi način reprezentovao Srbiju kao predsedavajući OEBS – a. „ Takođe, Haški tribunal je politički sud koji mi nikada nismo priznavali, kao ni sada“ , podvukao je Marković.
Glavni odbor Jedinstvene Srbije jednoglasno je prihvatio izveštaj o radu, kao i listu poslaničkih kandidata Jedinstvene Srbije u koaliciji SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije.

foto FB strana Dragan Marković Palma

 

Prethodni tekstNA ZAPADNOJ I JUŽNOJ MORAVI S PRITOKAMA – PORAST NIVOA VODE
Sledeći tekstKO JE IZ POMORAVLJA NA LISTI ZA POSLANIKE „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA POBEĐUJE“

2 KOMENTARA

  1. Ja ne znam,ko ce za koga da glasa ali preporucujem nezaposlenima i zaposlenima u FKS-u da glasaju za sebe, tako sto treba da pozovu tel.061 229 15 70 i bice im receno sta treba da ucine:
    – da bi zaposleni sacuvali radno mesto u utakmici za privatizaciju fks a nezaposleni da se zaposle u procesu privatizacije koji je u toku.Radi se o otvaranju 1200 novih radnih mesta koja ce biti popunjena mladim kadrovima do 40 godina putem prekvalifikacije u skoli za kablovske radnike koja se takode planira.
    Shvatite ovo krajnje ozbiljno jer to je jedino sigurno da ce se desiti bez obzira ko ce na izborima pobediti.U ovom slucaju ja sam siguran da ste to vi.Ocekujem vasa javljnja i neustrucavajte se.Pozdrav,Sava Trifunovic,bivsi kom.direktor fks-a.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime