MOTO SKUP U SVILAJNCU OVOG VIKENDA

0

Svilajnac – Moto klub „Kraljevi Slobode“ iz Svilajnca su na konferenciji za novinare najavili održavanje petog po redu moto skupa u Svilajncu. Moto skup će biti održan na platou kod silosa Zemljoradnicke zadruge u Svilajncu 14.15. i 16. avgusta, a YU grupa će nastupiti u subotu 15. avgusta. Slaviša Pavlović, član nadzornog odbora svilajnackih motorista rekao je novinarima da se i ove godine očekuje veliki broj motorista, jer svilajnački moto skup spada u najbolje organizovane moto skupove u Srbiji.

-Mi smo svesni velikog broja posetilaca u protekle četiri godine od kada organizujemo skupove i svi oni očekuju da zadržimo kvalitet moto skupa iako je za nas ova godina finansijski izuzetno teška. S obzirom na finansijske poteškoce mi smo prinudjeni da našim sugradjanima naplaćujemo ulaznice glavnog dana, a to je subota kada ce koncert odrzati YU Grupa i to je jedini način da odrzimo nivo dobre organizacije svilajnačkog moto skupa. -rekao je Pavlović.

Svilajnacki motoristi napominju da je tradicionalan moto skup, pored toga što je jedan od najboljih skupova u zemlji, takodje jedina manifestacija u Svilajncu koja u dva dana svog trajanja okupi preko 3000 ljudi, kako iz Svilajnca i okoline tako i iz Srbije i okolnih zemalja. Bajkeri iz Svilajnca su se takodje zahvalili na medijskoj pomoci lokalnoj TV Centar, radio Čičici i portalu Infocentrala kao i sponzorima i prijateljima kluba.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime