MININI PREDLOZI ZA VRELO LETO

0

Napolju je vrelo danima, ali mi devojke i pri ovakvim visokim temperaturama treba da izgledamo lepo. Predlažem tri jednosatvne i brze frizure koje vam ce se verujem dospasti, necete ostati neprimeceni, a pomoći će vam da se osećate prijatno u ovim vrelim danima.

1.Prva frizura je idealna za ove tople dane, izgledacete lepo, a i svakako ćete skloniti kosu sa lica i manje ćete se znojiti. Reč je o jako poznatoj frizuru, za koju su se mnoge pozante dame odlucile, a koja je izuzetno jednostavna za pravljenje. Podignite kosu sa prednje strane,vežite rep ili pundju, malo natapiraj te (preporuka za retku kosu), ako imate prirodno kovdzavu ili gustu kosu, vama neće biti potrebno tapiranje. I to je to, spremni ste za nove izazove, tokom ovih vrelih dana, lako, brzo i jednostavno!

minini predozi 1
2.Druga frizura je isto jednostavna, a izgledaće kao da ste uložili sate sredjivanja. Radi se o frizuri kojom ćete skloniti kosu sa lica i podići je, reč je o poznatom prevrnutom repu, sve što treba da uradite je da vežete niski opušten rep, zatim napravite mesta iznad gumice i ubacite rep u to mesto. I gotovo, vasa jednostavna, ali izuzetno korisna frizura za ove vrele dane je spremna!

minini predlozi 2
3. Treća frizura je pomalo slična drugoj, napravićete pletenicu izaberite da li će to biti obična, francuska, boho, kanap ili prevrnuta. Zatim uzmite i napravite mesta iznad nje i provuci te. Razlika od prethodne frizure je sto nećete provuci jednom već dva puta (za dužu kosu je potrebno možda i tri puta), zatim uzećete ukosnice i lepo ćete je učvrstiti da ne pada. I naravno sakrite gumicu. Idealna frizura za izlazak ali i za posao,tokom ovih vrelih dana!

minini predlozi 3
Ovo su moji predlozi za idealne i jednostavne frizure, za ovo vrelo leto, nadam se da vam se svidelo i vidimo se uskoro sa novim idejama!

Mina

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime