MASTER AKADEMSKE STUDIJE NA FAKULTETU PEDAGOŠKIH NAUKA U JAGODINI 2022/2023.

0

ŠTA DOBIJATE IZBOROM FAKULTETA PEDAGOŠKIH NAUKA U JAGODINI?

Master akademske studije i studijski programi na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini zasnovani su na primerima dobre prakse, po ugledu na elitne evropske visokoškolske institucije, pre svega na finski obrazovni sistem.
Naši nastavnici pružiće vam stručnu podršku da razvijete i unapređujete svoje veštine, znanja i komunikaciju. Pomoći ćemo vam da se kreativno izražavate, da razvijate talenat za podučavanje i vaspitavanje dece, liderstvo u obrazovanju, obrazovne politike i veb-dizajn.

STUDIJSKI PROGRAMI MASTER AKADEMSKIH STUDIJA

UČITELj
VASPITAČ
(Moduli: Vaspitač u predškolskim ustanovama i Vaspitač u domovima)
OBRAZOVNE POLITIKE
LIDERSTVO U OBRAZOVANjU
PROFESOR PREDMETNE NASTAVE
VEB DIZAJN

KOMBINOVANA NASTAVA: KLASIČNA I ONLAJN

Pratite nastavu i predavanja na fakultetu ili onlajn posredstvom uživo prenosa i streaming tehnologije. Ovaj model nastave u popunosti je prilagođen uslovima globalne COVID-19 pandemije, a pogodan je i za studente koji nisu u mogućnosti da redovno dolaze na fakultet zbog radnih ili drugih obaveza, a žele da nastavu prate onlajn.

BEZ TEŠKOĆA I BEZBEDNO

Studenti će onlajn nastavu moći da prate bez teškoća posredstvom računara ili mobilnih telefona, a ukoliko se opredele za dolazak na fakultet, nastava se odvija po najvišim standardima uz poštovanje svih epidemioloških mera.

VRHUNSKI USLOVI STUDIRANjA I NIŽA CENA ŠKOLARINA

Studijski program
Školarina Školarina ako se plati u celosti prilikom upisa Mesečna rata ako se plaća u mesečnim ratama
Učitelj 98.000,oo 88.200,oo 12.250,oo,oo
(osam rata)
Vaspitač
(Vaspitač u predškolskim ustanovama, Vaspitač u domovima) 98.000,oo 88.200,oo 12.250,oo
(osam rata)
Profesor predmetne nastave 78.000,oo 70.200,oo 9.750,oo
(osam rata)
Liderstvo u obrazovanju 86.000,oo 77.400,oo 10.750,oo
(osam rata)
Obrazovne politike 98.000,oo – 24.500,oo
(četiri rate)
Veb dizajn 98.000,oo – –


VEB DIZAJN – NOVO NA FPNJ

Iskoristite jedinstvenu priliku, upišite se na master akademske studije VEB DIZAJNA. Reč je o najnovijem studijskom programu Univerziteta u Kragujevcu koji se realizuje na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini. Nastavu na ovom programu držaće eminentni univerzitetski profesori iz Srbije i inostranstva i poznati grafički dizajneri i umetnici.
Pravo na upis imaju svi studenti koji su stekli visoko obrazovanje najmanje na osnovnim akademskim studijama u obimu od 240 ESPB na studijskom programu iz oblasti društveno-humanističkih, prirodno-matematičkih, tehničko-tehnoloških nauka, iz oblasti umetnosti ili na nekom srodnom studijskom programu, kao i obavljen intervju sa članovima upisne komisije kojim se procenjuju znanja i umeća kandidata za pohađanje ovog studijskog programa.
Upis na studijski program određen je brojem raspoloživih mesta i rangiranjem kandidata na listi koja se utvrđuje na osnovu rezultata prethodno završenog školovanja (postignut prosek na prethodnom nivou studija, dužine trajanja studija i stepen ekvivalentnosti studijskih programa).

VOĐENI SNAGOM TRADICIJE I JASNOM VIZIJOM BUDUĆNOSTI

Fakultet pedagoških nauka u Jagodini od svog osnivanja do danas izrastao je u snažnu akademsku zajednicu nastavnika – istraživača i studenata, a svojim trudom i zalaganjem očuvali smo tradiciju obrazovanja kvalitetnih učitelja i vaspitača, kao i bogatog kulturno-umetničkog, stvaralačkog i sportskog života.
Više od dve decenije održavamo korak sa svim promenama u oblasti obrazovanja prateći savremene evropske tokove i tendencije. Savremene multimedijalne učionice, centar za učenje, moderno opremljene jezičke laboratorije i biblioteka doprinose odličnim rezultatima koje ostvarujemo u obrazovanju učitelja i vaspitača.
Na taj način naš fakultet stvara visokostručne, moderne, svestrane, kreativne, inventivne i komunikativne učitelje i vaspitače koji će svojim radom dati veliki doprinos obrazovanju budućih naraštaja.

UNIVERZITET U KRAGUJEVCU
FAKULTET PEDAGOŠKIH NAUKA U JAGODINI
Milana Mijalkovića 14, 35000 Jagodina, Republika Srbija
Tel: (+381 35) 8223 805; 8222 262; 8222 059
Fax: (+381 35) 8223 805
E-mail: [email protected]
Web: http://www.pefja.kg.ac.rs/
Pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook: https://www.facebook.com/pefjagodina/
Instagram: https://www.instagram.com/fpn_jagodina

 

Prethodni tekstSaobraćajka u selu Kolare, udario u banderu
Sledeći tekstSarina Međa bez vode

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime