KRVAVA GLAVA U TREŠNJEVICI ZBOG SNS AUTOBUSA?

0

Juče je u selu Trešnjevica kod Paraćina došlo do tuče zbog politike. Naime, prema nezvaničnim informacijama aktivista i istaknuti član Srpske napredne stranke u ovom selu fizički se obračunao sa meštaninom sela, vlasnikom radnje zbog – autobusa.

„Juče je vladala velika napetost jer su članovi SNS pokušavali da skupe što više glasova kako bi prvi predali listu. U Trešnjevici je čovek koji je jako ostrašćen skupljao ljude i pakovao ih u autobus kako bi išli da potpišu. To je bio opšti haos! Onda se taj autobus koji je prevozio ljude parkirao ispred lokalne prodavnice i čovek koji je vlasnik radnje zamolio je da pomere autobus kako bi kamion sa robom koja mu je stigla, mogao da istovari robu. Čovek iz SNS -a je poludeo na tu molbu i došlo je do svađe da bi on u jednom trenutku nasrnuo na vlasnika radnje i udario ga da li pesnicom ili glavom, nisam siguran. Čovek je završio u Hitnoj pomoći sa krvavom glavom“ kaže meštanin Trešnjevice koji se tu našao.

Prema nezvaničnim informacijama vlasniku radnje iz Trešnjevice ukazana je medicinska pomoć a događaj je po službenoj dužnosti evidentirala i policija. Juče je u Paraćinu vladala pojačana napetost jer su suprotstavljene liste GG „Saša Paunović – Sigurno napred“ i SNS skupljale potpise za predaju lista, a po svemu sudeći naprednjacima je bilo veoma važno da prvi predaju listu u čemu nisu uspeli.

Foto ilustracija

Prethodni tekstSILOVANJE U PARAĆINU
Sledeći tekstFUDBALERI SE OTROVALI GASOM U SVLAČIONICI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime