Kruševac geto u Jagodini 19.maja

0

Ljubitelji stand-up komedije imaće priliku za fantastičan provod 19.maja u Kulturnom centru Jagodina. Svoj šou „Kraljica Snežana prvа“ predstaviće jagodinskoj publici Kruševac Geto, comedy rap sastav koj razgovara sa publikom na duhovit način, prepričava zanimljive dogodovštine, situacije, štoseve i šale. „Reperi s Moravu“ kako ih još nazivaju čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami. Ne prestaju da zasmejavaju javnost, a svako od nas se može prepoznati u njihovim likovima. 

Show je zasnovan na životu njihovih likova iz video klipova Slobodana i Snežane pa će publika imati priliku da na sat ipo koliko traje ovaj show zaviri u njihovu dnevnu sobu. 

Grupa je nastala 2011. godine za vreme njihovih studija u Beogradu. Na vrlo duhovit i komičan način bave se opštim provincijskim društvenim temama, kako kroz pesme, tako i kroz skečeve, koji u poslednje vreme privlače sve veću pažnju. Njihovi interesantni i nadasve duhoviti skečevi koje u video formatu objavljuju na društvenim mrežama, svakako su neizostavni deo njihovog nastupa. Običan, nepolitički i nevulgarni humor je svakako ono po čemu su prepoznatljivi.

„ Kada se samo setimo tih studenskih dana i slušalica za Skajp na kojima smo snimili našu prvu pesmu „Kruševac Geto” po kojoj smo kasnije i dali ime grupi, nismo ni slutili da ćemo dopreti do bilo kakve publike. Mic po mic, pesma po pesma i evo nas. Naša ideja, da ljudima predstavimo kroz satiru običan život jednog Kruševljanina urodila je plodom. Očekujemo dobru žurku i energiju i biće nam drago ako ljudi izađu iz sale nasmejani i puni utisaka. Dođite da se zabavimo!“ poručuju momci.

Ne trude se da pobegnu od onoga što jesu, da menjaju svoj dijalekat, pogađaju naizgled sasvim normalne, svakodnevne teme i situacije sa kojima se svi mi susrećemo, i baš zbog toga jesu posebni. Publiku su već pridobili, a u zadnjih par meseci njihova popularnost sve više raste, što pokazuju kako pregledi na Youtube-u, broj pratioca na društvenim mrežama i brojni nastupi van Kruševca.

Sarađivali su sa kuršumlijskim reperom Dušanom Koprivicom (Ćače), kao i sa pevačicom Sanjom Vučić.  Autori su muzike za predstavu „Čekajući Godoa” koja se izvodi u Kruševačkom pozorištu. Posle prve pesme „Kruševac Geto” nižu hitove kao što su „Idemo na more”, „Ljubav ispred Duoma”, „Kad ćeš sine da se ženiš”, „Market”, „Taksisti”, Rakijara itd. Album „Snežana“ upoznao je širu publiku sa autentičnim i satiričnim stilom ovog kruševačkog dvojca.

Nabavite svoje ulaznice na vreme po ceni od 700 dinara na blagajni Kulturnog entra 

Napominjemo da je broj publike u sali ograničen kao i da se poštuju epidemiološke mere.

 

Prethodni tekstRaspored bogosluženja u jagodinskim crkvama
Sledeći tekstProtest ispred „Avenije MB“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime