KRISTINU NEKO ČEKAO U RIMU? GUBI JOJ SE SVAKI TRAG

0

Kristina Videnović (18) iz Jagodine nestala je u Rimu. Turističkoj agenciji sa predstavništvom u Jagodini platila je aranžman u evrima.

”Pozvali su nas ljudi iz agencije i rekli nam da je Kristina platila aranžman u kešu, u evrima. Izvadila je topku para. Bila je uznemirena i čudno se ponašala ali niko nije reagovao s obzirom da je napunila 18 godina. Do Beograda je otišla autobusom, a tamo je uzela taxi kako bi otišla do mesta odakle autobus polazi” priča otac Saša za Infocentralu.

Kristina nikada nije putovala van zemlje pa prilikom provere pasoša nije znala da pasoš treba da drži kod sebe. Stavila ga je u torbu pa je vizač morao da otvara prljatžnik.

”U Rimu je u okviru aranžmana samo jednu noć prespavala u hotelu, iako je uplatila tri noći. Sve vreme i u Beogradu i u autobusu nosila je kapuljaču. U hotelu nije ni jela, samo je sedela u sobi i sutradan napustila hotel. Niko ne zna ni gde ni sa kim” priča Saša.

Kristina je srčani bolesnik, roditelji ne znaju da li je imala fejsbuk i da li se sa nekim dopisivala.

Kristina Videnović (18) iz Jagodine nestala je u noći između 16. i 17. maja i od prelaska graničnog prelaza Batrovci nikome se ne javlja. Očajni roditelji posebno su zabrinuti, jer je ostavila poruku u kojoj je napisala da se „možda nikada neće vratiti“.

Roditelji mole sve osobe koje bilo šta saznaju o Kristini da obaveste policiju ili roditelje na sledeće brojeve: 035/272-636, 061/652-7728 i 061/283-2114.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime