KONZULAT GRČKE U JAGODINI – SPREMAN

0

Prostorije konzularnog odeljenja Republike Grčke u Jagodini su uređene, na jarbolu su istaknute zastave i čeka se imenovanje konzula da bi se počelo sa radom.

Prostorije se nalaze u prizemlju stambeno-poslovnog objekta „Plavuša“, na kraju ulice cara Lazara. Spoljni deo prostorija je u bojama zastave Grčke. Prostor ispred zgrade krasi osam fontana, ispred kojih su postavljene četiri klupe.

Saglasnost na otvaranje konzulata dala je Vlada Srbije 22. marta.

Konzularno odeljenje, na čijem će čelu biti počasni konzul, pokrivaće područje četiri okruga: Pomoravskog, Rasinskog, Braničevskog i Šumadijskog.

Već duže vreme jagodinska televizija „Palma plus“, u udarnim terminima, poziva radnike za rad u konzularnom odeljenju sa znanjem grčkog i engleskog jezika.

Glavna delatnost kozularnog odeljenja je zaštita prava i interesa državljana Grčke i iseljenika u Srbiji.

Od pre četiri godine, politička partija Jedinstvena Srbija, čije je sedište u Jagodini, u turističkom mestu Paralija u Grčkoj ima otvorenu kancelariju preko leta za pomoć turistima iz Srbije koji letuju u tom delu Grčke, a lider te stranke, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković – Palma je počasni građanin grčkog grada Katarini.

Foto Tanjug

Prethodni tekstPAO S BICIKLA I POGINUO
Sledeći tekstSKUP ČLANOVA MOTO KLUBA „HELLS ANGEL’S“ U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime