KONJI SPASILI PUTNIKE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI

0

Kako je za RTS rekao portparolka jagodinskog SUP-a Gordana Cvetić, u udesu na putu Ćuprija–Paraćin učestvovala su dva putnička vozila, konjska zaprega sa dva konja, kao i autobus na lokalnoj liniji Paraćin–Ćuprija–Jagodina.

Nesreća se najverovatnije dogodila kada je, kako kažu u policiji, jedno putničko vozilo krenulo u preticanje autobusa i tom prilikom udarilo u zapregu koja se kretala iz suprotnog smera.

Svi povređeni su smešteni u ćuprijsku bolnicu i niko nije životno ugrožen.

Direktor bolnice Slobodan Gajić u izjavi za RTS rekao je da je šest osoba iz udesa kod Ćuprije zbrinuto u toj ustanovi, a da dvoje od njih imaju teže povrede.

„Desetogodišnje dete koje je bilo na zaprežnom vozilu ima prelom butne kosti, a muškarac sa zaprege star 45 godina prelom potkolenice i on je hitno operisan“, napomenuo je Gajić.

Na mesto nesreće tokom prepodneva izašao je i opštinski komunalni inspektor koji je dao nalog Javnom preduzeću „Zoohigijena“ da adekvatno ukloni nastradale životinje, koje su kako se pretpostavlja, spasile petoro putnika na zaprežnom vozilu.

U drugoj saobraćajnoj nesreći u koja se dogodila oko 22.30 na putu Svilajnac–Despotovac, jedna osoba je smrtno stradala, a bila je u putničkom vozilu koje je udarilo u autobus, javlja Tanjug.

„U autobusu je povređen vozač i sedmoro putnika i svi su zadobili lakše telesne povrede“, rekla je Cvetićeva. Direktor ćuprijske bolnice rekao je da je troje zadržano na lečenju.

rts.rs

Prethodni tekstLETO U PRIRODNJAČKOM – SVE ZA DECU
Sledeći tekstDOSTA JE BILO: TASOVAC KONTROLIŠE MEDIJE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime