KLUB AMERIČKOG FUDBALA UPISUJE NOVE SPORTISTE

0

Jagodinski Klub američkog fudbala „Black Hornets“ vas poziva da postanete deo najveće sportske porodice u Jagodini. Klub je osnovan 2013. godine, a za to vreme je postigao sledeće uspehe:
III mesto u Fleg Ligi Srbije 2014,
-II mesto u Youth Ligi Srbije 2014.
-I mesto turnir Trofej Beograda 2014.
-II mesto u Fleg Ligi Srbije 2015.
-prolaz u II ligu Srbije, seniori 2015.
-I mesto u Youth Ligi Srbije 2015.
-polufinale Juniorske lige Srbije 2015.

U ovom sportu postoji pozicija za svakoga. Nije važno koliko si visok, brz ili krupan, važno je da poseduješ volju i sportski duh. Američki fudbal je jedan od najkompleksnijih ekipnih sportova, a Crni Stršljenovi su uspeli za jako kratko vreme da pokažu celoj Srbiji da imaju perspektive i budućnosti, samim tim jer su konkurentni za titulu na svakom takmičenju na kome učestvuju.

SENIORI

„Black Hornets“-i u prolećnom delu sezone nastupaju u Drugoj ligi Srbije, gde će seniorski tim, u svojoj drugoj takmičarskoj sezoni, pokazati svima da poseduje kvalitet koji je neophodan da bi se takmičili u elitnom takmičenju naredne godine, a to je Prva liga Srbije.

Takođe, najmlađa selekcija kluba, dečaci do 15 godina, će u bezkontaktnoj verziji, tzv. „fleg“ fudbal, u Fleg ligi Srbije pokušati da se domognu titule, pošto su u prethodne dve sezone bili vicešampioni, odnosno trećeplasirana ekipa državanog prvenstva.
Evropsko prvenstvo u Fleg fudbalu za dečake do 15 godina biće održano avgusta meseca u Beogradu, gde očekujemo veliki broj naših igrača da predstavlja našu državu.

POSTANI DEO NAŠE PORODICE! POSTANI REPREZENTATIVAC! POSTANI IGRAČ AMERIČKOG FUDBALA!

INFORMACIJE NA BROJ 069/20-91-294 – Miloš
ili putem naše facebook stranice:
https://www.facebook.com/Jagodina-Black-Hornets-710536695623037/

 

Prethodni tekstPROŠLE NOĆI U JAGODINI -18
Sledeći tekstROLO ZAVESE I NAJBOLJA PONUDA U „SEZAM HOME DECOR“ U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime