KIK-BOKS SPEKTAKL: „Palmini tigrovi“ protiv reprezentacije Grčke

0

Kapiten grčke reprezentacije Vitalik Maiborodoa i kapiten Palminih tigrova Aleksandar Konovalov poručili su da će publika sigurno uživati u mečevima

U nedelju 7. jula sa početkom u 21 čas na stadionu u Končarevu kraj Jagodine biće održan 22. Međunarodni kik-boksmeč, povodom krsne slave sela Končareva – Svetog Jovana, u kome će rukavice u ringu ukrstiti reprezentativci Srbije iz kik-boks kluba“Palmini tigrovi” i reprezentativci Grčke. Tim povodom u Jagodini je održana konferencija za novinare.

šumPredsednik kik-boks saveza Srbije Srđan Bugarčić izjavio je da je velika čast biti deo ovog događaja.

– Velika je čast i zadovoljstvo biti deo ovog događaja po 22. put. Želim da se zahvalim našim grčkim prijateljima i reprezentaciji Grčke, koja će se suprostaviti kik bokserima Palminih tigrova. Ovde je organizacija uvek na najvišem nivou zahvaljujući Draganu Markoviću Palmi i Kik-boksklubu Palmini tigrovi. Ovo je veliki meč i siguran sam da će sve borbe biti odlične i neka pobedi bolji – rekao je Bugarčić.

Selektor reprezentacije Grčke Kostas Atanasopulos zahvalio se na, kako je rekao, izvanrednom gostoprimstvu u Jagodini.

– Moj tim je pažljivo selektovan, znamo snagu našeg protivnika i mi ćemo se u najboljem svetlu predstaviti vašoj publici, Idemo na pobedu – poručio je grčki selektor.

Trener Palminih tigrova Slobodan Jocić je istakao da se njegov tim sa razlogom nada pobedi.

– Do sada je ovim povodom održan 21 meč. Palmini tigrovi imaju 17 pobeda, triporaza i jedan remi, Ta statistika i naša spremnost nam daju za pravo da se nadamo pobedi. Ovo je jedan od najvećih kik-boksdogađaja u svetu kada se okupi i 15 000 ljudi. Kao i uvek odužićemo se našoj vernoj publici velikom borbom i zalaganjem  rekao je Jocić.

Kapiten grčke reprezentacije Vitalik Maiborodoa i kapiten Palminih tigrova Aleksandar Konovalov poručili su da će publika sigurno uživati u mečevima. Održaće se ukupno šest mečeva, jedanu juniorskoj i pet u seniorskoj konkurenciji.

Parovi : U juniorskoj konkurenciji, u disciplini do 63 i po kilograma lou kik Strahinja Petrović – Eduard Kourintian. U kategoriji do 63 i po kilograma K1, Predrag Mijajlović – Petros Atanasiou. U kategoriji do 60 kilograma lou kik, Danijel Memedovski – Loula Marios. U kategoriji do 71 kilogram lou kik, Aleksandar Đorđević – Aleksandros Mavromatidis. U kategoriji do 67 kilograma lou kik, Dušan Radović – Janis Selalmazidis. U kategoriji do 63 i po kilograma lou kik, Aleksandar Konovalov – Vilatik Maiborodoa.

Očekuje se i dolazak velikog broja uglednih ličnosti iz zemlje i inostranstva. Recimo i to da u zabavnom delu progama učestvuje Aleksandra Prijović, ulaz je slobodan.

Nedelja, 7. jul 21 čas, stadion Končarevo. U slučaju vremenskih nepogoda meč će biti održan u isto vreme u hali sportova JASSA u Jagodini.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime