Kancelarija JS u Paraliji – srpska kuća za sve

0

U Paraliji je otvorena kancelarija Jedinstvene Srbije koja predstavlja mesto gde se građani Srbije koji su na letovanju, mogu obratiti za pomoć.

„Ovo je sedma godina kako radi kancelarija Jedinstvene Srbije u Paraliji. Prošle godine smo imali pauzu zbog korone. Ove godine doveli smo u Paraliju 600 ljudi, od toga 500 lekara iz 25 zdravstvenih ustanova od Novog Sada do Preševa. Mi smo navikli kada otvaramo Kancelariju u Paraliji da bude prisutno od 4000 do 7000 ljudi, ali ovaj put je to izostalo zbog epidemioloških mera u Grčkoj i ja se izvinjavam onim građanima iz Srbije koji su navikli da dođu, ali zbog mera nismo mogli da organizujemo kao svake godine i da zaigraju srpsko kolo na ulici u Paraliji“ , rekao je predsednik Jedinstvene Srbije na otvaranju Kancelarije te stranke u Pataliji.

Marković je rekao da je kancelarija JS – srpska kuća za sve.

„Kancelarija Jedinstvene Srbije u Paraliji nikada se nije bavila politikom. Ovo je srpska kuća za sve turiste iz Srbije i nikada nismo tražili da li je neko član neke partije ili da se učlani u Jedinstvenu Srbiju, ako mu naša partija učini neku uslugu. Mi smo se ponašali kao doktori u skladu sa Hipokratovom zakletvom. Ko god se javio, ova kancelarija mu je pomogla. Dešavalo se da neko mora da se vrati ranije kući zbog nekog problema i mi smo tu pomagali, a imali smo slučajeva i teških saobraćajnih nesreća , da ljudima obezbedimo i sanitetsko vozilo do Soluna, a kasnije dolazi sanitet iz Srbije i prevozi te naše građane do bolnica u Srbiji. Svake godine u ovu kancelariju svrati između 30 000 i 35 000 ljudi. Svi koji ovde svrate dobiju srpsku dunju rakiju, sok, kafu i da upoznaju građane iz drugih delova Srbije i da u našoj kancelariji gledaju sportske prenose i navijaju za našu reprezentaciju i naše klubove“ izjavio je Marković.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime