Kako organizovati selidbu bez muke

0

Kako organizovati selidbu bez muke

Ako vam predstoji selidba i već se uveliko brinete oko njene organizacije daćemo vam najbolji savet. Pozovite stručnjake za selidbe koji nakon godina iskustva u radu u ovoj oblasti mogu učiniti da se sa svim stvarima u maksimalnom vremenskom intervalu preselite na novu lokaciju. Pored brojinih benefita, kao što je na primer odlična organizacija i posedovanje adekvatnih transportnih sredstava za selidbu, najbolje rešenje jeste da angažujete profesionalce svog posla. Samo oni koji su se samostalno selili znaju koliko im je zadalo muka organizacija svih detalja, pakovanje, iznošenje stvari bez adektvatne opreme i transport istih stvari do nove lokacije. Selidbe se zbog nestručnosti i loše organizacije mogu razvući i trajati čak nekoliko nedelja. Takođe, moramo napomenuti da je čak i dosta ekonomičnije platiti realnu cenu za selidbu, nego je obavljati samostalno. A, ako se pitate koja je najbolja agencija kojoj možete pružiti poverenje, i koje će uz maksimalne mere bezbednosti transportovati vaše stvari, odgovor je jednostavan, agencija Profi selidbe. Nakon mnogo zadovoljnih klijenata i uspešno obavljenih selidbi oni se svakako mogu smatrati najboljim izborom i agencijom u koju možete imati apsolutno poverenje. 

Zašto odabrati agenciju Profi selidbe?

Mnogo je razloga zbog kojih bi trebalo izabrati ovu agenciju kao svog glavnog saveznika za preseljenje na novu lokaciju. Pored toga što su profesionalci u svom poslu, moramo napomenuti da uvek izlaze u susret klijentima i postavljaju njihove želje i zahteve na prvo mesto. Stručan tim odradiće umesto vas veoma naporan i stresan posao u maksimalnom vremenskom intervalu. Budući da je svaka selidba drugačija i svaka ima drugačije zahteve, one su prilagođene isključivo vašim potrebama. S obzirom na to, naravno da nećete plaćati dodatne usluge koje su u slučaju vaše selidbe nepotrebne. Osnovne razlike u selidbama može se videti i na osnovu njihovih paketa selidbi, budući da imaju osnovni i full paket. U sklopu osnovnog paketa spadaju: iznošenje stvari iz stana, utovar stvari u vozilo, transport, iznošenje stvari iz vozila i unošenje stvari u stan. U sklopu full paketa ulaze: pakovanje stvari u kutije, demontaža nameštaja, demontaža kuhinjskih elemenata, zaštita nameštaja, iznošenje stvari, utovar u vozilo, prevoz stvari do mesta istovara, iznošenje stvari iz vozila, unošenje stvari u novi prostor i slično. U odnosu na vaše potrebe i količinu stvari možete se konsultovati sa zaposlenima i utvrditi koji vam paket više odgovara.

Usluge koje nudi agencija Profi selidbe za svoje klijente

Do detaljnijeg uvida u njihove usluge možete doći prilikom posete njihovog web sajta, a ovde ćemo navesti neke od usluga koje su spremili za svoje klijente. Selidbe kamionom, kombi selidbe, dostava nameštaja i prevoz bele tehnike, odnošenje starog nameštaja, selidbe u pešačkoj zoni, skladištenje stvari i nameštaja, demontaža i montaža stvari, iznajmljivanje fizičkih radnika i selidbe klavira

Cena selidbi u agenciji Profi selidbe?

Kao što je već napomenuto svaka selidba je priča za sebe, pa s obzirom na to ne postoji ni fiksna cena za sve selidbe u agenciji Profi selidbe. Faktori koji utiču na cenu su svakako količina stvari koju bi trebalo preseliti, spratnost objekata i postojanje liftova ako su zgrade u pitanju, i naravno izbor prevoznog sredstva koje je neophodno za realizovanje selidbe. Najčešće se mali stanovi mogu preseliti kombijem, ali ukoliko osoba poseduje veliki broj stvari i iseljava se na primer iz kuće, ili se seli celokupni poslovni prostori onda je neophodno prevozno sredstvo kojim je moguće preneti što veći broj stvari odjednom. Takođe, u cenu se uračunava i veći broj potrebnih radnika, prilaz objektu, vreme zadržavanja i slično. Što detaljnije budete opisali trenutnu situaciju i selidbu koja je potrebna baš vama to ćete dobiti realniju procenu cene vaše selidbe. Budite sigurni da ćete za cenu selidbe dobiti i više nego realnu cifru i da će vam se mnogo više isplatiti da za istu angažujete stručnjake nego da je obavljate samostalno. 

Uz profesionalnu agenciju i stručan tim kao što je ekipa Profi selidbe uštedećete i vreme, ali i novac koji bi vam bio potreban da samostalno organizujete celokupan proces. Pružite svoje poverenje najboljim saveznicima za selidbe i budite sigurni da će sve stvari koje posedujete bez bilo kakvih oštećenja stići u rekordnom roku na vašu novu lokaciju. Oslobodite sebe muka i nepotrebnog stresa, ukoliko planirate selidbu pozovite agenciju Profi selidbe još danas, iznesite im vaše želje i zahteve i priuštite sebi selidbu kakva vam dolikuje.

Fotografije su sa sajtova: unsplash.com i freepik.com.

Prethodni tekstDragoslav Stankov: Zapalili su mi auto jer sam protivnik SNS – a
Sledeći tekstIsekli katanac na kapiji jednog preduzeća i ukrali dve mašine, policija ih zatekla

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime