JUČE U JAGODINSKOM AKVA PARKU PREKO 6.000 LJUDI

0

DEVETA sezona akva-parka u Jagodini jedna je od najuspešnijih, jer ga je posetilo oko 400.000 gostiju iz raznih gradova Srbije i inostranstva – kaže Zoran Gligorijević, direktor Sportskog saveza „Jassa“ i akva-parka, koji posluje u okviru njega. Juče je ulaz u akva park bio besplatan za sve jagodinske školarce, osveženje našlo preko 6.000 ljudi

U odnosu na prošlu sezonu broj prodatih karata veći je za 150 procenata. Prve dve-tri godine broj posetilaca premašivao je i 500.000, ali se cifra smanjivala jer su i drugi gradovi u Srbiji otvorili akva-parkove.

– Akva-parkovi su nekada bili predviđeni samo za elitu i ljude sa dubljim džepovima, a sada su cene prilagođene učenicima, radnicima, domaćicama i poljoprivrednicima. Mnogi se vraćaju iznova, a sve je više onih koji ostaju i po nekoliko dana – ocenjuje Gligorijević i dodaje da je jagodinski akva-park najjeftiniji u regionu, jer je ulaznica samo 500 dinara.

Juče je akva-park besplatno posetilo oko 7.000 osnovaca, njihovih roditelja i učitelja, srednjoškolaca, studenata iz Jagodine koji se školuju u drugim gradovima. Reč je o tradicionalnoj manifestaciji „Otvoren dan za škole“, koju nekoliko godina unazad organizuju Skupština grada Jagodine i akva-park. Akva-park će raditi dok vremenske prilike to budu dozvolile.

SPORTISTI

-UBRZANO radimo na razvoju sportskog turizma, pa ovde na pripreme dolaze košarkaši, bodibilderi, karatisti, a dolazile su i folklorne grupe iz Bugarske i Rumunije – dodaje Gligorijević.

OTVORENI DAN ZA JAGODINSKU DECU

Juče su se u akva parku rashlađivali jagodinski osnovci, srednjoškolci, studenti. Vodenu atrakciju posetilo je preko 6.000 ljudi, najviše dece.

Novost, internet, Infocentrala

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime