JOSIJEVIĆ PRIVEDEN POD SUMNJOM NA – PRIMANJE I DAVANJE MITA

1

Danas je u Bresju priveden Srba Josijević, predsednik GO Ruske stranke u Jagodini. Njega je policija privela u blizini biračkog mesta pod sumnjom da je izvršio krivično delo primanja i davanja mita. Očevici kažu da je Josijević fotografisao policijsko vozilo tvz marica kod biračkog mesta u Bresju, gde su danas održani ponovljeni republički izbori, a nakon toga ušao u verbalni sukob sa pripadnicima SNS.

srba josijevic„Milicija sa maricom na glasačkon mestu 29? Da li se očekuje neki incident nakon neuspele kampanje SNS -a ,a pogotovo debakl u vremenu izborne tišine, ili ce momci sa fantomkama i BG tablicama razbiti kutije? Do pre pola sata marica je bila ispred glasačkog mesta, ali su počele da stizu TV ekipe, pomerena je malo u stranu, da se ne vidi“ napisao je Josijević na svom fejsbuk profilu neposredno pre privođenja.

Josijević je takođe na svom fejsbuk profilu optužio SNS da pokušava da „preotme“ birače.

1 KOMENTAR

  1. Stevane ti ocigledno imas neki problem,verovatno zivis bolje od kad je dosla Srpska nazadna sranka na vlasti,ako ti je dobro da da bog da ti bude i tvojim unucima tako….

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime