JKP „Čistoća i zelenilo“ i Grad Zrenjanin sa udruženjima postavili kućice za napuštene

0
U saradnji JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin i Grada Zrenjanina, danas je organizovana akcija postavljanja dvadeset kućica za pse u deset parkova u gradu.
„Kućice se postavljaju sa namerom, da se tokom zimskog perioda pomogne psima, koji su pušteni od strane neodgovornih vlasnika na ulicu i kroz CNR program. Psi će biti hranjeni od strane zaposlenih u službi Zoohigijene JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, Ljubitelja životinja i prirode „Zelenih šapa“ i Udruženja za brigu o životinjama „ Beta“. Volonteri „Zelenih šapa“ i „ Bete“ redovno će obilaziti kućice, hraniti pse i sipati im vodu. Ovim putem se zahvaljujemo Premium Petu, na doniranim posudama za hranu i vodu, koje ćemo postaviti u kućicama.
Kućice će biti postavljene u sledećim parkovima: Karađorđevom, Šećeranskom, na Lesnini (trg Dositeja Obradovića), Parku Prijatelja dece, Spomen parku Bagljaš, parku Putnikovo, Planket parku, Parku poljubaca, parku na Zelenom polju i u Mužlji“ objavili su JKP „Ćistoća i zelenilo“ Zrenjanin na svom fejsbuk profilu.
Prethodni tekstZbog radova bez vode dva naselja u Jagodini
Sledeći tekstPALMA RAZGOVARAO SA PREDSEDNIKOM VLADE SVETE GORE: MI SE ZALAŽEMO ZA TRADICIONALNE PRAVOSLAVNE VREDNOSTI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime