Jagodinska novogodišnja čarolija umesto koncerta

0
Umesto tradicionalnih skupih novogodišnjih koncerata, lokalna samouprava u Jagodini odlučila je da doček Nove 2023. godine posveti deci i porodici. Centralni program odvijaće se na gradskom trgu u Jagodini u petak, 30. decembra od 12.00 do 19.00 časova, uz prisustvo brojnih animatora, Deda Mraza, poklona, klovnova, štulaša, igrača i pevača, kao i uz niz atraktivnih novogodišnjih iznenađenja.
„Pozivamo sve naše sugrađane, bez obzira da li su iz sela ili iz grada, da 30. decembra od 12.00 sati budu deo novogodišnje čarolije na gradskom trgu, a mi ćemo se zaista potruditi da im to bude događaj za pamćenje. Narednih dana i nedelja, lagano ćemo zagrevati novogodišnju atmosferu, kako bi kulminacija na trgu 30. decembra bila nezaboravna i kako bismo iz Jagodine poslali slike koje će podstaći i druge gradove da se posvete osnovnim vrednostima društva u kome živimo“ navode u Kulturnom centru u Jagodini.
Organizator je Kulturni centar, dok je pokrovitelj manifestacije „Jagodinska novogodišnja čarolija” Skupština grada Jagodina.
Prethodni tekstRukometaši Jagodine dočekali valjevski Metalac i neočekivano izgubili 2 boda
Sledeći tekstDimić: Grčić, čovek koji je uništio prvo Kolubaru, pa onda i ceo EPS, biće po svemu sudeći predsednik OO SNS Obrenovac

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime