Jagodinska bolnica dobila skener

1

Predsednik GO SNS, Nikola Radosavljević danas je dočekao skener za Opštu bolnicu u Jagodini, a prema ranijem dogovoru sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

„Danas je veliki dan za Jagodinu. Prošlo je nešto manje od četiri meseca kako je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić obećao skener za Jagodinu. To je bilo prilikom obilaska bolnice u Despotovcu kada sam mu ukazao da je skener neophodan našem zdravstvenom centru. Naši građani sada ne moraju ići u neke druge gradove. Sada imamo nešto što može da spasi nečiji život. Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu – da ozdravi“ rekao je Radosavljević.

Skener je vredan 36 miliona dinara.

„Radićemo novi deo do 3.000 kvadrata na mestu gde je nekadašnje grudno odeljenje koje će biti srušeno. Radi se parking prostor u etažama. Završićemo deo bolnice koji je već započet, ali i kompletnu rekonstrukciju cele bolnice. Investicija je vredna između 30 i 40 miliona evra i zahvaljujući predsedniku Vučiću koji je u najkraćem roku ispunio obećanje vezano za skener, i ovo obećanje biće ispunjeno. Radovi kreću sredinom naredne godine. U poslednje dve godine obezbedili smo mnoge važne stvari, dva saniteta za Opštu bolnicu i dva saniteta za Dom zdravlja, zatim donaciju od 100.000 e u opremi od turske agencije „Tika“, kao i inkubator za decu“ rekao je Radosavljević.

 

Prethodni tekstIndustrija kablova Jagodina prodaje poslovne objekte u Despotovcu
Sledeći tekstDanas se Vučić vanredno obraća građanima

1 KOMENTAR

  1. Dragi prijatelji,ni je Vucic kupio aprat svojim novcem,vec novcem gradjana Srbije,poreskih obaveznika.Zivim u Parizu,volim Srbiju,ali kad citam i vid ovakve vesti,zaista zalosno.Makron se ne pojavljuje jedva 3-4 puta godisnje ba tv.O raznim i svakodnevnim stvarima iz zivota ljudi,odgovaraju razna ministarstva?Kakve veze ima predsednik?Mislim da sve ovo sto radi,sam sebi skace u stomak…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime