Jagodinka uplatila doček u Atini, zbog problema sa turističkom agencijom ostala kod kuće

1

Maja Milošević iz Jagodine umesto da Novu godinu dočeka u Atini, kako kaže „prevarom“ turističke agencije iz Niša, ostala je kod kuće. Ona je uplatila doček u Atini ne samo da bi 2020. dočekala u grčkoj prestonici, već da bi pobegla od svakodnevnih obaveza i sivila i odmorila od svega. Oseća se razočarano i sprema tužbu.

„Uplatila sam docek Nove godine u Atini, od 29.12. do 3.01., preko turisticke agencije CLOCK TRAVEL iz Niša. Uplatila sam u Jagodini preko subagenta ATA Travel Jagodina sa kojom vec dugo izuzetno lepo saradjujem. U ponudi pomenute agencije CLOCK TRAVEL bila je i mogućnost da me “pokupe” sa CORAL pumpe u Jagodini I da je onda cena aranžmana veća za 10 evra, inace je aranžman bio 129 evra, pa je moja obaveza bila prema pomenutoj agenciji 139 evra. Sve uredno I čak pre vremena sam isplatila traženi iznos. U petak 27.decembra sam dobila odštampan papir iz agencije CLOCK TRAVEL kada ja moram da budem na pumpi 29.decembra, pisalo je u 15:40 I dobila sam kontakt vodiča iz busa sa kojim mogu da se čujem da proverim da li ostaje isto vreme 15:40“ počinje svoju priču Maja.

Već u prvom kontaktu sa vodičem shvatila je da nešto nije u redu.

„Kada sam pozvala dotičnog gospodina Sašu I predstavila se kulturno, on je bio zbunjen I bio je u fazonu koji bus??!! I da on ništa ne zna o tom busu, jer je on u Nišu! Već tada posle tog razgovora sa dotičnim, proradio je crv sumnje kod mene, jer ja dugo putujem I volim putovanja I prvi put sam doživela tako nesto! Onda sam ja pitala da li je isto vreme mog polaska, a on je onako usput rekao da će navodno da pozove nekog da proveri I da će mi poslati broj vozača iz famoznog busa! Naravno nije mi poslao nikakav broj, pa sam se ja uputila na pumpu CORAL I bila u 15:30 već na njoj. Prolazili su razni autobusi drugih turistickih agencija, ali od mog busa ni traga ni glasa, a takodje niko iz agencije CLOCK TRAVEL me nije ni pozvao da me obavesti kada I da li dolazi bus po mene! Onda sam pozvala opet dotičnog Sašu, ali on je bio nedostupan! Tada je počela malo da me hvata panika, jer kao što rekoh prvi put sam se susrela sa ovakvom neorganizacijom! Onda sam nasla neke brojeve pomenute agencije na njihovom sajtu, naravno da mi se niko nije javljao. Pokušala sam još neki broj I slučajno mi se javio neki gospodin, napisala sam slučajno, jer je I on meni tako rekao, da se slučajno nasao u agenciji I da se javio na telefon! I kada sam mu ispričala problem, rekao mi je da je velika gužva u Beogradu, pa bus kasni, ali da će kao uskoro da stigne! Taj bus je trebao odavno da bude u Jagodini, što je znacilo da je to jos jedna njihova laz. Da sacekam I da ce kao brzo da stigne I da ce on da pozove navodno tog sofera da vidi gde je I da mi javi. Naravno da mi nije javio, ja sam sacekala jos 15 minuta I opet pozvala tog gospodina, tada on kreće sa nekom novom nebulozom  kako ce taksijem da me prebace do Pojata I da me tamo čeka bus da me preveze do Niša, gde je drugi bus kojim treba da nastavim svoje putovanje u Atinu! E, tada sam ja pukla I rekla da ja neću da idem, jer to u ugovoru koji sam potpisala sa njima nigde nije pisalo! Rekla sam da sam ja platila da me bus pokupi sa CORAL pumpe I da ja mogu da krenem put Atine! Pozvala sam dotične predstavnike agencije, koji su inače sve vreme bili izuzetno neprijatni I arogantni, I rekla da ja neću da nastavim put, jer je sve ovo jedna velika prevara I da će morati da mi vrate celokupnu sumu, kao I da ce da mi plate sto mi je propalo putovanje I docek Nove godine u Atini!“.

Maja kaže da sprema tužbu protiv agencije a želela je da u medijima bude objavljena njena priča kako drugi ljudi ne bi prošli kao ona.

CLOCK TRAVEL : POSLALI SMO TAKSI, MAJA MILOŠEVIĆ ODBILA

„Zbog nedovoljnog broja putnika za Jagodinu je bio predvidjen transfer.
Po gospodju Maju Milosevic je poslato taxi vozilo kao vid transfera do autobusa u kojem su se nalazili ostali putnici koji su putovali za Atinu. Kao dokaz mozemo priloziti racun koji je taxi sluzba ispostavila. Gospodja Maja Milosevic je taj vid trasfera samovoljno odbila“ navode u agenciji.
Prethodni tekstPALMA građanima Srbije poželeo srećnu Novu 2020. godinu
Sledeći tekstPaunović svojeručno potpisao 15.563 čestitke za građane Paraćina

1 KOMENTAR

  1. U potpisanom ugovoru nigde nije bio pomenut transfer taksijem, a i niko iz dotične agencije se nije udostojio da mi javi dan pre, kakav je plan u slučaju jednog putnika!!! Popićete krivičnu sigurno, lopine i prevaranti!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime