JAGODINAC KRVNIČKI PRETUČEN U BUDVI

0

Miroslav Jovanović (43) onesvestio se od krvničkih batina u bašti kafića u Budvi

BUDVA – Miroslav Jovanović (43) iz Jagodine brutalno je pretučen u noći između utorka i srede ispred jednog kafića na plaži u Budvi. Njega i njegovog poznanika iz ovog grada napala je grupa od pet-šest crnogorskih državljana nakon svađe. Jovanović je s teškim povredama smešten u Urgentni centar u Kotoru, a policija traga za napadačima.

Jovanovićev brat blizanac Dragiša objašnjava da je Miroslav otišao kod sestre u Crnu Goru pre dve nedelje.

miki jovanovicPoznanik pobegao

– Bio je kod sestre u Budvi, trebalo je da radi za nekog privatnika. Te večeri je s poznanikom otišao u kafić u kome ih je prvo verbalno napala grupa od nekoliko Crnogoraca. Onda su skočili na njih i počeli da ih biju usred bašte kafića. Moj brat je od udaraca ostao bez svesti, a oni su nastavili da ga udaraju i šutiraju. Bukvalno su skakali po njemu kao neke životinje – ogorčen je Dragiša Jovanović.

On dodaje da su napadači tukli i poznanika njegovog brata, ali je on uspeo da pobegne.
– Tog mladića su tukli i davili u moru nekoliko minuta. Ne znam kako, ali on je, pocepane majice, uspeo da pobegne. Policiju je zvao neko iz okolnih kafića, ali očigledno kasno jer je moj brat skoro ubijen od batina – naglašava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Miroslava je Hitna pomoć s teškim povredama prevezla u bolnicu u Kotoru, gde se nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Operisali ga tri sata

– Načelnik hirurgije mi je rekao da je Miroslav operisan. Operacija je trajala više od tri sata. Izvadili su mu slezinu, ima više prelomljenih rebara, a ima i veća oštećenja na plućima. Rekli su mi da mu je stanje sad stabilno, ali da mu je život još uvek ugrožen – kaže brat pretučenog Jovanovića.

On navodi da je, prema njegovim saznanjima, policija privela nekoliko osumnjičenih, ali da ih poznanik njegovog brata iz Budve nije prepoznao.

miki jovanovic 1
Foto Kurir

Miran i povučen
OTAC DVOJICE DEČAKA

Dragiša ističe da je Miroslav otac dvojice dečaka od sedam i deset godina. Kako kaže, nema nijednu mrlju u životu.
– Ovo je prvi put da je učestvovao u nekoj tuči. Važi za mirnog i povučenog čoveka koji veruje da se sve može rešiti mirnim putem, to može da potvrdi svako ko ga zna. Nikad nije imao posla s policijom – kaže Dragiša Jovanović.

Stravično
UŽASNE POVREDE

lekari mu izvadili slezinu

više prelomljenih rebara

veća oštećenja na plućima

Kurir

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime