IZBORNA SKUPŠTINA JS SUTRA U SAVA CENTRU

0

Jedinstvena Srbija (JS) čije je sedište u Jagodini, održaće sutra u Centru Sava u Beogradu redovnu izbornu Skupštinu, a jedini kandidat za predsednika je lider stanake Dragan Marković – Palma.

– Pozvali smo ambasadore u Bogradu sa kojima JS sarađuje, predsednike koalicionih stranaka – Socijalističke partije Srbije Ivicu Dačića i PUPS Milana Krkobabića, predsednika Srpske napredne stranke i premijera Aleksandra Vučića, lidera Nove Srbije Velimira Ilića i još nekoliko lidera stranaka koje imaju poslanike u parlamentu – rekao je Marković Tanjugu.

sava centar

Sednica Skupštine počeće u podne u velikoj sali Centra Sava, čiji je kapacitet preko 4.000 mesta, „jer mi smo velika stranka“, kaže Marković. Delegati će izabrati predsednika i zamenika predsednika, izabraće šest od osam potpredsednika, dva će biti kooptirana kasnije, objasnio je Marković

– Ja sam jedini kandidat za predsednika, a za zamenika predsednika Petar Petrović, koji je takođe jedini predloženi kandidat za tu funkciju – rekao je Marković.

Skupština će biti održana pod sloganom „Domaćinski“ koga JS nije menjala od osnivanja, „kao što sam i ja, valjda jedini političar u Srbiji, koji nije promenio svoj broj telefona od kada se politikom bavim – dodao je Marković. Na pitanje šta je naglasak u referatu-izveštaju koga će podneti delegatima Skupštine, Marković kaže da „ako bi to sada rekao, onda to sutra ne bi bilo zanimljivo“.

– Ipak, naglasićemo, da u narednom periodu, svako ko se bavi politikom i gde vrši vlast, mora da podnese izveštaj šta je dobro uradio za gradove, opštine, za državu i narod. JS ima mnogo toga da kaže i da pozove druge da se ugledaju na JS – rekao je Marković.

JS je osnovana 16. februara 2014.godine, osnivač je Marković, a stranka „ima oko 97.000 članova“. U parlamentu Srbije u koalicionom bloku je sa SPS, PUPS, JS ima sedam poslanika, a Marković je šef poslaničke grupe.

Prethodni tekstDRUGI POKLADSKI BAL PEDAGOŠKOG FAKULTETA
Sledeći tekstU AS ARCUS-U MERENJE NA VAGI ZA MASTI I VODU U ORGANIZMU, SAMO DANAS!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime