IVONA IZ JAGODINE:DEČKO MI JE REKAO DA ĆE NAS ZAPALITI AKO UĐEM U KUĆU

0

U kuću Velikog brata večeras je ušla Ivona Milovanović iz Jagodine. Ona je voditeljki rekla da je presrećna jer su prijatelji došli da je isprate a posebno dečko.

IVONA„Dečko Đorđe me nije podržavao, čak mi je rekao da će nas sve zapaliti ako uđem u kuću. Međutim, sada kada sam videla da je došao jako sam srećna. Ulazim u kuću da bi me ljudi upoznali, najviše što me je pogađalo jesu priče da sam sponzoruša jer vozim dobar auto, jer imam „napumpana“ usta, jer umem da uklopim krpice. Ušla sam da pokažem kakva sam zaista“ rekla je Ivona.

Njena jača polovina, momak Đorđe sa kojim je više od pet godina u vezi, rekao je da je bio veliki protivnk njenog ulaska u kuću.

„Ali ipak sam došao da je podržim. Nisam se slagao u početku sa tom idejom ali sam ipak popustio. Mnogo naših prijatelja je došlo sa mnom.

3

Ivona radi u call centru, u turističkoj agenciji koja vrši prevoz putnika na liniji Srbija-Švajcarska. Povremeno radi i kao hostesa. Njena velika ljubav, još iz detinjstva, je plivanje. Danas je intruktorka plivanja. Specijalista je za leđni stil.  Za 10 godina, Ivona sebe vidi kao srećno udatu ženu, majku dvoje dece. Volela bi da ima svoju TV emisiju, ili još bolje, da bude voditeljka Velikog Brata.

Na prvi pogled, privuče je muškarac koji je zgodan i pedantan. Fetiš su joj lepe muške ruke. Ne voli debele muškarce jer smatra da su takvi sebični i u drugim stvarima, čim su halapljivi za hranu. Roditelji je zdušno podržavaju, kao i obe sestre. Tata će navijati za nju iz Australije, a majka, koja je profesorka, samo strepi da se Ivona ne obruka.

Ivona je ušla direktno u kuću VB kroz tvz zlatna vrata. Videćemo kako će se Jagodinka snaći u društvu koje čine Branislav Krstić (30) iz Beograda, lepa Hrvatica Barbara Šegedin (26) iz Rijeke, njena sestra Tina Šegedin (24), Aleksandar Ralević (23) iz Berana, Steffani Banić (21), Darko Spejko Petkovski (27), Andrea Jakimovski (43), Ervin Mujaković (24), Zorica Marković (48), Goran Todić (48) iz Sarajeva i porodica Vasić.

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime