„ISKAZ“ U JAGODINI

0

U okviru turneje „Fensi reperi i prljave metalike“, Iskaz ce posetiti Jagodinu u klubu „Feniks“, a tom prilikom ce im gost na koncertu biti Bvana iz Lagune.

Ulaz 300 Dinara uz konzumaciju Monster Energy dok traju zalihe (zato dodji na vreme)
Broj karata ogranicen.

Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), zatim Eros (2011) i Tanatos (2014) koji tematski čine celinu Kritična Masa. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. Fuzija je najpre hip hopa, zatim funka, hard corea, metala i sličnih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove.
Od 2006. putem zajedničkih pesama i koncerata smo sarađivali sa mnogim izvođačima sličnih ideja od kojih izdvajamo Marčela i Filtere, Baneta Sunshine, Elemental, Kojota Eyesburn, Struku, Skaj Viklera, Timbeta, Bvanu, Mikrija, Kandziju, Ajs Nigrutina, Bobana Ritam Nereda, Suida.
Ta saradnja i širenje sličnih ideja i stavova u nekim slučajevima dobija viši smisao, te je u tom duhu napravljen spoj „Marčelo-Filteri-Iskaz“ kao svojevrstan muzički hibrid, dok je Zoran-Kiza-Iskaz vokal i u bendu Sunshine.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime