INFOCENTRALA VAM ŽELI SREĆNU NOVU GODINU, HVALA!

3

Poštovani i dragi čitaoci,

pre nešto više od godinu dana rešila sam da napravim portal koji će u svakom momentu građanima Jagodine i Pomoravlja moći da pruži informacije o svemu što ih interesuje. Malo politike, više lepote, kulture, i svega onoga što čini život u našoj Srbiji. Nije bilo lako, ali je bilo uzbudljivo. Borili smo se da umetnost i kultura više uđu u naše živote, pružali podršku humanitarnim akcijama, kritikovali ono što nije bilo dobro i uvek hvalili ono što je bilo na dobrobit građana. Podržali smo sve koji su našu podršku tražili.

Planiramo da rastemo i da se širimo, da pokažemo da i unutrašnjost Srbije ima kvalitet koji može da se takmiči sa najboljima, da možemo da uđemo u trku sa onima koji su veći i koji traju daleko duže.

U godini kada su u Srbiji ugašeni mediji, kada je stotine novinara ostalo bez posla, hteli smo da pokažemo da i bez mnogo novca, ali uz ogroman rad i spremnost na borbu, dolazi uspeh, da je moguće uprkos svemu baviti se informisanjem i živeti od toga…Infocentrala je od osnivanja nezavisan portal, bez finansijera ili političke stranke koja stoji iza nje. Tako će i ostati.

Hvala saradnicima koji su verovali u Infocentralu i u mene lično kao nekog ko će istrajati. Hvala prijateljima na podršci. Hvala našim kolumnistima, slobodnim novinarima, fotoreporterima i svima vama koji ste učestvovali u našem nastanku i opstanku.

Želimo vam godinu u kojoj ćete shvatiti da ste sami sebi najbolji prjatelj i najjača leđa, najčvršći temelj i najpouzdaniji krov…da ni jedna oluja ne može poljuljati kuću koju ste sagradili od znanja, rada i sigurnosti u sebe. Čuvajte zdravlje i one koje volite.

Srećna Nova

Anita Mitrović Đukić,

urednica Infocentrale

Prethodni tekstPALMA: SREĆNA NOVA GODINA, RAČUNAJTE NA MENE!
Sledeći tekstDEJAN JELAČA: PRONAŠAO SAM SVOJ MIR

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime