HUMANITARNI KONCERT ZA JAGODINSKU DEVOJČICU OBOLELU OD RAKA

2

Humanitarna organizacija „Dobrotvor“ organizuje humanitarni koncert horova kako bi pomogla lečenje Isidore Sekulić, šesnaestogodišnje devojčice iz Jagodine, ometene u razvoju a od pre dve godine joj je dijagnostifikovan karcinom. Dete se nalazi u Tiršovoj klinici a kako navodi organizacija „Dobrotvor“ i na psihijatrijskom je lečenju zbog zlostavljanja koje je nedavno preživela.

„Isidora je preživela nekoliko operacija, naš život je bolnica već 16 godina. Operisano joj je srce, žučna kesa joj je izvađena, imala je redak i težak karcinom koji je izvađen, postavljena su joj dva veštačka rebra. Nesreća koja nas je skoro zadesila je seksualno zlostavljanje od strane našeg komšije u Jagodini, koji je uhapšen i nalazi se u pritvoru. On je delo priznao. Isidora je sada u traumacentru. Mi smo raseljeni sa Kosova, samohrana sam majka, skoro sam dobila i otkaz, primamo pomoć od Jagodine, imamo prevoz do Beograda takođe. NURDOR nam mnogo pomaže, sedam porodica je smešteno u kuću na Vračaru kako bi Isidora svakodnevno mogla da ide u Tiršovu na hemioetarpije i druge terapije koje prima“ kaže majka Nataša.

Koncert počinje u subotu u 17 sati u sali Kulturnog centra u Jagodini. Ulaz je slobodan a biće postavljena kutija za dobrovoljne priloge. Sva sredstva koja budu prikupljenja biće prosleđena porodici u svrhu lečenja deteta.

2 KOMENTARA

  1. Svašta će pisati i to ne provereno,ja sam otac isidore Sekulić,kao prvo jesam bio u zatvoru to nije laž,a to a sam zlostavljao moju ćerku e to je veoma lepo smišljeno o strane moje bivše i nisam u zatvoru proveo 4(četri)goine nego 2 godine i četri meseca,toliko laži iznosi u javnost da uopšte ne razumem kako uopšte dozvoljavate sebi da ovako nešto objavljujete i taj manijak je nen veoma bliski prijatelj,žalisno i tužno jer iako ga Nataša veoma dobro pozneje znajući da je u pijanom stanju po prvi put pusta dete samu van kuće,i lečenje moje ćerke je hvala bogu završeno 26.02 2016 godine moja ćerka je sada zrava i hvala…

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime