HILL HOTEL U TOP 3 NAJBOLJIH SRPSKIH HOTELA SA ČETIRI ZVEZDICE

0

Hill hotel u Jagodini danas je svrstan u TOP 3 hotela sa četiri zvezdice u Srbiji i to od strane pretraživača „Travelmyth“. Ovaj hotel je već dobitnik mnogih priznanja i nagrada kako poznatih ineternet timova koji se bave hotelijerstvom tako i domaćih sajmova turizma.

5
Saša Milojević

„Iza mnogobrojnih priznanja, nagrada i visokih rejtinga, a najbitnije od svega, zadovoljnih i lojalnih gostiju, stoji veliko zalaganje i trud kompletnog tima i svih zaposlenih u Hill hotelu na čelu sa mnom, naravno, uz veliko poverenje i podršku koju dobijamo od vlasničke strukture. Sve nagrade i pozitivni komentari su podstrek za dalji još kvalitetniji rad, ali i velika odgovornost i obaveza, jer se samim tim očekivanja naših gostiju povećavaju. To je i osnovni motiv koji nas u radu vodi dalje, da budemo svaki put sve bolji, i to ne samo od drugih već i od sebe samih. Letnja sezona je bila uspešna, odlično su se prodavali svi paket aranžmani iz hotelske ponude, ali su prednjačili letnji „Hill aqua park“ paketi u trajanju od 3, 5 ili 7 dana na bazi polupansiona. Nema potrebe da pominjem, jer je to već naveliko poznato, da je i ove sezone restoranska sala bila gotovo konstantno rasprodata za razne proslave svetkovina, venčanja, krštenja, rođendana i ostalih manifestacija. Sledeća sezona se baš iz razloga kvalitetnog rada i na preporuku velikog broja zadovoljnih klijenata koji su već bili naši korisnici, uveliko rezerviše i prodaje“ kaže menadžer Hill hotela, Saša Milojević.

cajdzinica

Prvog dana oktobra Hill hotel otvara, kao i svake godine čajdžinicu na koju su posetioci i gosti već navikli i koja je omiljeno mesto za čaj ili kafu sa prijateljima.

„Sada koristim priliku da najavim zatvaranje Picerije i letnje bašte, a otvaranje Čajdžinice Hill Hotela u subotu 01. oktobra, gde će gosti moći u potpuno jedinstvenom ambijentu da uživaju u ukusima čajeva pripremljenih po tradicionalnim recepturama iz celoga sveta, domaćim biskvitima, koktelima od kafa i biblioteci sa preko 500 naslova, dok ćemo sve ostale novine u radu, kao i buduće ponude blagovremeno prezentovati“ dodao je Milojević.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime