„HILL HOTEL“ DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE – „AMBASADOR DOBRE USLUGE“

0

Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije – „Ambasadori dobre usluge“ za 2017. godinu, dodeljena su na Gala večeri hotelijera, održanoj 15. decembra u beogradskom hotelu „Crowne Plaza“ u organizaciji redakcije časopisa „Turistički Svet“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

amb-dobr-uluge

U godini kada se obeležava 11 godina od kako je ustanovljeno priznanje „Ambasadori dobre usluge“, Hill Hotel iz Jagodine je dobitnik ovog prestižnog priznanja u kategoriji „Press zvezdica“. U pitanju je novinarsko odličje hotelu za najbolju saradnju u toku godine, te je tako Hill Hotel postao laureat jednog od najvećih priznanja za izvrsnost u hotelskoj industriji pod brendom „Ambasadori dobre usluge“. Ova nagrada se dodeljuje onima koji su se izdvojili od drugih – uspešnim poslovanjem, beskompromisnim kvalitetom, novim standardima, kreativnim konceptima, praktičnim veštinama…onima koji stalno ulažu u svoj razvoj i razvoj zaposlenih.

amb-dobre-usluge-1

Hill Hotel je po jednoglasnoj odluci Stručnog žirija, čiji je počasni predsednik prof. dr Slobodan Unković, postao dobitnik ovog autentičnog priznanja. Ispred Hill Hotela priznanje je primio generalni menadžer Saša Milojević, a priznanje je uručila Ljiljana Rebronja, glavni i odgovorni urednik „Turističkog Sveta“.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime