GODINA OD SMRTI NOVINARA SRĐANA ĐURIĆA

0

Prošla je godina od smrti novinara Srđana Đurića koji je preminuo 29.novembra 2014.godine u Beogradu, u 45. godini života, nakon kraće bolesti.

SRDJAN DJURIC AKTECR

Tokom višegodišnje novinarske karijere bio je urednik spoljnopolitičkog programa Studija B, glavni i odgovorni urednik RTV BK Telekom, glavni i odgovorni urednik TV Avala, zamenik glavnog i odgovornog urednika Novinske agencije FoNet, autor rubrike “Globus” u nedeljniku Nin, saradnik nekoliko medija sa prostora bivše Jugoslavije.

Izveštavao je sa pregovora o bivšoj Jugoslaviji iz sedišta Ujedinjenih nacija u Ženevi i Njujorku, sa Londonske mirovne konferencije, sa potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, uradio više intervjua sa zvaničnicima UN, izveštavao je iz Moskve i intervjuisao vodeće ruske političare.

Bio je šef Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije i savetnik za medije Predsednika Vlade Srbije Vojislava Koštunice.

Osnivač je agencije za Public Relations i Media Consulting Olaf & McAteer koja je ekskluzivni zastupnik Ketchuma za Srbiju.

Predavao je Politički PR na Fakultetu za medije i komunikacije. Autor je knjige priča “Helikopter mog ćaleta”.

Prethodni tekstPOMOZIMO PETRU MARKOVIĆU IZ KONČAREVA
Sledeći tekstU PONEDELJAK PRETEŽNO SUNČANO

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime